Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σήμερα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πόλη

11/12/2023
409 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, που θα ακολουθήσει τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Ακτή Κουντουριώτη, κορυφώνονται σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη της Κω. 

Χριστουγεννιάτικη μουσική, από νωρίς το απόγευμα, θα δίνει τον τόνο στο κέντρο της πόλης, θεματικό video θα προβάλλεται στην πρόσοψη του Δημαρχείου, ενώ ο Τζόκερ,συνοδευόμενος από ανθρώπινες φιγούρες κινούμενων σχεδίων, θα ψυχαγωγεί τους μικρούς του φίλους. 

Με την προσέλευση της Φιλαρμονικής, στις 18.30, το Χριστουγεννιάτικο δένδρο θα είναι έτοιμο να λάμψει ενώ Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δωράκια στα παιδιά. 

Και αμέσως μετά αρχίζει το γλέντι, με λαϊκό πρόγραμμα, γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, που θα αποδώσουν συμπατριώτες μας τραγουδιστές. 

Εν΄τω μεταξύ, κλειστός στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει ο δρόμος του λιμανιού, ΑκτήΚουντουριώτη, από τις 17.00 έως τις 23.00,από το ύψος του Επαρχείου.

Η κυκλοφορία θα διακοπεί σε αυτό το διάστημα για την ασφαλή παρουσία των πολιτών στις εκδηλώσεις φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Παράλληλα,δεν θα επιτρέπεται η πορεία οχημάτων προς το επιβατικό λιμάνι παρά μόνο κατά την άφιξη του πλοίου της ακτοπλοϊας.


Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ