Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σοβαρός τραυματισμός εργαζόμενου σε συνεργείο οχημάτων στην Κω (μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στη Ρόδο)

03/06/2022
4776 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 4 το απόγευμα σε συνεργείο οχημάτων στη πόλη της Κω, όταν 40χρονος τεχνικός αυτοκινήτων την ώρα που φούσκωνε τη ρόδα φορτωτή τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου άμεσα κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία  στο Νοσοκομείο της Κω, όπου υποβλήθηκε στον αναγκαίο έλεγχο προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του, ενώ  στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η διακομιδή του στην εντατική του Νοσοκομείου Ρόδου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο 40χρονος πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργείο τις επόμενες ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταφορά του τραυματία στο Νοσοκομείο της Κω έγινε λίγα λεπτά με τα την ειδοποίηση της υπηρεσίας, λόγω τυχαίας παρουσίας του ασθενοφόρου στη περιοχή, αφού μόνο δύο οχήματα εξυπηρετούν το νησί των 35.000 κατοίκων που πολλαπλασιάζονται τη καλοκαιρινή περίοδο λόγω αφίξεων επισκεπτών.


Πηγή: ertnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Κατσαβαρος
Κατσαβαρος 04/06 - 11:25
Πολλά τα πρωβληματα
Ποσοι 35000 κατοίκων? πόσα χρόνια πίσω έχετε μείνει;; το νησί, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, υπολογίζεται γύρω στους 90.000 χιλιάδες μόνιμους, κατοίκους καλά ακούσατε μην είναι και παραπάνω, δεύτερον όλοι οι γιατροί που υπάρχουν στο νοσοκομείο πρέπει να φύγουν από δω είναι σχεδόν όλοι άχρηστοι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/06 - 23:03
απορία
παιδιά γνωρίζετε πιο ειναι το παλικάρι?
DEN
DEN 03/06 - 22:51
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ
ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑΠΟΙΟΣ ΟΝΟΜΑ
Πύλι
Πύλι 03/06 - 20:46
Αγανάκτηση
Ο άνθρωπος να γίνει καλα γτ έχει και 2 παιδάκια που το περιμένουν...τορα για τα προβλήματα του νοσοκομείου μας να τα βλέπη ο Μητσοτάκης που ήρθε στην κω μόνο για τουρισμό και τίποτα παρά πέρα..τα προβλήματα ειναι εδώ και Πόλλα χρόνια.. τορα θα τα λύσουν κάθε φορά που παθενη κάποιος κάτι...ελεοοοοοοοοος
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/06 - 20:28
Ανάγκες σε ασθενοφόρα
Πριν περίπου ενάμιση χρόνο βρέθηκα στο νοσοκομείο να συζητάω με ένα φίλο στρατιωτικό περί των ασθενοφόρων. Επιτόπου έκανα τηλεφώνημα στο στρατό και ήρθε τεχνικός μετά από 10-15 λεπτά και τα ανταλλακτικά για τα τρία ασθενοφόρα που κάθονται έχουν κόστος ούτε 200 Ευρώ. Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ του απάντησε άστο όπως κάθονται Γιατί πού να τρέχω τώρα να βγάλω βάρδιες και προσωπικό. Μετά θα γκρινιάζουν όλοι ότι έχουνε πολύ δουλειά. Αυτοί είμαστε κύριοι. Ας μην γκρινιάζουμε για τα αυτονόητα γιατί όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ