Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σπουδαία η προσφορά του ιδρύματος “Φανουράκη” - Eπέστρεψαν οι βραβεύσεις των φοιτητών

17/09/2022
768 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Με αφορμή την σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια προσφοράς του Kοινωφελούς Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη σε νέους και σε άτομα της τρίτης ηλικίας σε Κω και Χάλκη. 

Επέστρεψαν μετά και την διετία της πανδημίας και οι καθιερωμένες βραβεύσεις των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022. Σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι να απονεμηθεί ο οφειλόμενος φόρος τιμής προς τον ιδρυτή του Ιδρύματος, Σωκράτη Φανουράκη για τον λόγο αυτό τον Σεπτέμβριο και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων που θα σηματοδοτεί τα 10 χρόνια προσφοράς του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη. 

Ο σκοπός του Ιδρύματος Λοχ. Φανουράκη είναι διττός: η παροχή υποτροφιών σε νέους από την Κω και τη Χάλκη που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν σπουδές μεταπτυχιακού, διδακτορικού και ερευνητικού επιπέδου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, και η στήριξη της τρίτης ηλικίας με αντίστοιχα προγράμματα περίθαλψης, στη Χάλκη και την Κω. 

Στην όμορφη και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «CARAVIA» beach hotel στο Μαρμάρι παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο Πρόεδρος, Σφυρίου Κοσμάς, ο Γραμματέας, Βαληνάκης Γιάννης, ο Ταμίας, Καμπανής Γιάννης και τα μέλη Ηλιάδης Βαγγέλης και Φάρκωνας Στέλιος.

Επίσης το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Δωδ/σου της Ν.Δ. Μάνος Κόνσολας ο Περ/κος Σύμβουλος και Εντεταλμένος Δια βίου μάθησης και Απασχόλησης Γιάννης Κρητικός, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, Τελλή Διονυσία, η πρόεδρος του Βακούφ Κω, Κοτζαογλάν Ελβάν, ο Ιμάμης Ιρφάν Τράμπα, ο διοικητής της Π.Υ. Μαυρίδης Γρηγόρης, ο διοικητής του Ν.Α.Σ. Κω, Σταματόγιαννης Γιώργος, ο Ταξίαρχος, Κογιάνης Σπύρος και ο Διευθυντής της Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης ΔωδεκανήσουΘάνος Λουκάς. 

Καλλιόπη ΔανελλάκηΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
ΓΟΝΕΑΣ
ΓΟΝΕΑΣ 18/09 - 11:39
Βραβεύσεις επιτυχόντων.....
Ενημερωθήκαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λύκειο μάς, ότι το Κοινοφελές Ίδρυμα ΛΟΧΑΓΟΎ ΦΑΝΟΥΡΆΚΗ θα πραγματοποιήσει τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις του 2022. Εμείς με μεγάλη χαρά και τιμή αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του Ιδρύματος. Δυστυχώς δεν παρευρεθήκαμε στην ανωτέρω τιμητική εκδήλωση διότι δεν ενημερωθήκαμε για την ημερομηνία τέλεσης τής. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ καθώς επίσης και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη διαδικασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/09 - 10:12
της κακομοιρας γινεται
τα λεφτα ειναι πολλα αρη!!!
Φιλοσ του Αημνηστου.
Φιλοσ του Αημνηστου. 18/09 - 00:56
OΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
Ο κοσμοσ το εχει τυπμανο και αυτοι κρυφο καμαρι.Ολοι ξερουν τι γινεται με το ιδρυμα Φανουρακη.Ο κλεψας του Κλεψαντος.τα σχολια δικα σας

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ