Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στη φυλακή οδηγείται ο 38χρονος για την κλοπή καπνικών προϊόντων στην Κω

18/03/2025
233 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Καταδικάστηκε από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Κω

Ποινή φυλάκισης 40 μηνών χωρίς αναστολή, επιβλήθηκε από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Κω στον 38χρονο που συνελήφθη για την αφαίρεση καπνικών προϊόντων, αξίας 1.381 ευρώ, από βενζινάδικο στην Κω.

Η κλοπή σημειώθηκε βραδινές ώρες στις 14 Μαρτίου σε βενζινάδικο στην περιοχή της Αντιμάχειας και μόλις έγινε αντιληπτή, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών Κω, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα να εξιχνιαστεί από τους αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν τον 38χρονο την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε πλοίο, για την Κάλυμνο!
Πάντως, ο ίδιος, όχι μόνο παραδέχτηκε την πράξη του αλλά υπέδειξε στους αστυνομικούς και το καΐκι μέσα στο οποίο είχε κρύψει τα κλοπιμαία!


Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία ο 43χρονος υπεύθυνος του βενζινάδικου, δηλώνοντας πως ο άγνωστος δράστης που είχε εισέλθει βραδινές ώρες στις 14 Μαρτίου 2025 στην επιχείρηση, είχε αφαιρέσει:
• 212 πακέτα τσιγάρα.
• 38 πακέτα καπνού.
• 201 πακέτα με χαρτάκια και φιλτράκια για τσιγάρα.
• 5 αναπτήρες.


Έπειτα από έρευνα και συνδυαστική αξιοποίηση στοιχείων, ο 38χρονος εντοπίστηκε στις 9 το πρωί στις 15 Μαρτίου 2025, κατά την προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής, με προορισμό τη Κάλυμνο και συνελήφθη.
Ο 38χρονος, στην κατάθεσή του προανακριτικά στους αστυνομικούς, αποδέχτηκε την πράξη του, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν σε καΐκι, όπου ο ίδιος τα είχε κρύψει, όπως τους αποκάλυψε.


Τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου, ενώ σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Κω.
Η δίκη έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Μαρτίου 2025 και το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 38χρονο, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 40 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Έτσι, ο 38χρονος θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ