Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στη Νίσυρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης – Δεν θα γίνουν οι χοροί

09/03/2023
226 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί τελικά στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στη Νίσυρο την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.

Σε δηλώσεις του στο Βήμα της Κω και Ράδιο Πρώτο 91.5 ο Δήμαρχος Νισύρου επιβεβαίωσε την παρουσία της κα. Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Ο κ. Κορωναίος, μιλώντας για το πρόγραμμα τόνισε ότι δεν θα γίνουν οι χοροί ούτε η ειδική τελετή ανακήρυξης της προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμη δημότης του νησιού λόγω εθνικού πένθους.

« Η κα. Πρόεδρος θα παραστεί κανονικά στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 75η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου. Αναμένεται να φτάσει στη Νίσυρο το πρωί με ελικόπτερο. Θα παρακολουθήσει την δοξολογία, θα παραβρεθεί στην κατάθεση στεφάνων και στην παρέλαση. Ο Δήμος θα παραθέσει μία μικρή σεμνή δεξίωση καθώς οι ημέρες είναι θλιβερές. Για αυτό το λόγο αποφασίστηκε να μην ακολουθήσουν οι χοροί μετά την παρέλαση ούτε να ανακηρυχθεί σε τελετή επίτιμη δημότης η κα. Σακελλαροπούλου».

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης επί προεδρίας του ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

 Ο κ. Κορωναίος σχετικά με την μετάβαση της Προέδρου ανέφερε ότι εάν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές για να προσγειωθεί το ελικόπτερο στο νησί, θα ταξιδέψει μέσω Κω. Αυτό ενδεχομένως σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει από τις αρχές της Κω να γίνει μία επίσημη υποδοχή όπως και στην περίπτωση του Πατριάρχη καθώς το νησί μας θα είναι περιοχή transit.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Αναγνώστες
Αναγνώστες 10/03 - 09:38
Κοινωνία
Ποιοι χοροί καλέ;;κάθε μέρα εδώ έχουμε χοροσπερηδες. Τι και αν υπάρχει πένθος τι και αν έχουμε Μεγάλη Σαρακοστή με νηστεία. Το φαγοπότι και το γλέντι συνεχίζεται με μεγάλη αναισθησία.
Μάνα
Μάνα 10/03 - 00:51
Επέτειος
Να μην γίνουν οι χοροί πουθενά!!!?Σεβασμός στις μάνες στους πατεράδες στα αδέλφια..που κλαίνε για τις ψυχουλες που έφυγαν τόσο άδικα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ