Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Φινλανδία εκδίδεται ένας 46χρονος κάτοικος Κω κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου

10/05/2022
306 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στην Φινλανδία θα εκδοθεί σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου του Όουλου Φιλανδίας ένας 46χρονος κάτοικος της Κω προκειμένου να δικασθεί για διακεκριμένη περίπτωση βιασμού και για διακεκριμένη περίπτωση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου, με βούλευμα που εξέδωσε μετά από δημόσια συνεδρίαση το Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου.

Την 20ή Απριλίου 2022 συνελήφθη ο εκζητούμενος, διότι, σύμφωνα με μήνυμα του SIRENE Φινλανδίας, το οποίο κοινοποιήθηκε στις Ελληνικές Αρχές, διώκεται για το ό,τι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2008 και 31ης Δεκεμβρίου 2009, εκμεταλλευόμενος την ανυπερασπιστότητα του παιδιού ηλικίας 7 – 8 ετών, το εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή απειλώντας να χρησιμοποιήσει και χρησιμοποιώντας βία.

Του αποδίδεται ότι μπήκε σε δωμάτιο του θύματος σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, ότι την άρπαξε, ότι την άγγιξε κάτω από το πουκάμισο και το παντελόνι και την πήγε στο κρεβάτι και την εμπόδισε να δραπετεύσει κρατώντας την από τα χέρια. Φέρεται να την βίασε τρεις φορές και να ασέλγησε εις βάρος της απειλώντας της ότι θα έκανε κακό στους συγγενείς της αν έλεγε σε κάποιον τι είχε συμβεί.

Αυτός ισχυρίζεται, ότι τα αναφερόμενα στο σε βάρος του εκδοθέν ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης είναι ψευδή.

Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου. Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 10/05 - 18:06
Κοινωνία
Όλα τα φρούτα εδώ καταλήγουν.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ