Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στις 27 Σεπτεμβρίου επιστρέφει η “Λευκή Νύχτα” στην Κω

03/09/2022
387 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η μεγάλη γιορτή του εμπορικού κόσμου, των καταναλωτών αλλά και των τουριστών επιστρέφει μετά από δύο χρόνια. Η Λευκή Νύχτα που έχει αγαπηθεί από όλους τόσο πολύ, επιστρέφει για να γιορταστεί η τοπική αγορά με τον καλύτερο τρόπο. 

Όπως μας ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω κ. Πασχάλης Βρακίδης, όπως έχει καθιερωθεί, την ημέρα του Παγκόσμιου Τουρισμού θα εορταστεί η λευκή νύχτα και φέτος στην Κω.  

Μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες καθώς είναι σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κω.  

« Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφει φέτος η Λευκή Νύχτα. Μία γιορτή για όλους. Για τους εμπόρους, για τους καταναλωτές, για τους τουρίστες που ζουν από κοντά μία μοναδική γιορτή. Εκπτώσεις, ειδικές προσφορές, κεράσματα, μουσικές , δρώμενα, παράλληλες εκδηλώσεις μέχρι αργά το βράδυ φέτος με ακόμη πιο ανεβασμένη διάθεση μας περιμένουν». 

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Βρακίδης συμμετέχουν όλα τα εμπορικά καταστήματα σε όλο το ιστορικό κέντρο που σημαίνει 25η Μαρτίου, όλη η Ελ. Βενιζέλου, Λ. Βύρωνος, Ιπποκράτους και όσοι δρόμοι καταλήγουν σε αυτές τις κεντρικές οδούς. 

«Δεν θέλουμε αποκλεισμούς στον εμπορικό κόσμο και καλούμε όλους τους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στην μεγάλη γιορτή». 

Οι λεπτομέρειες καθορίζονται αυτή την εποχή και τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθούν οι σχετικές αφίσες και όλο το επικοινωνιακό υλικό της εμπορικής λευκής νύχτας.  

Επαγγελματίες κάνουν ήδη σχέδια για εκείνη την βραδιά καθώς θα υπάρχουν ειδικές εορταστικές τιμές, μουσική , χορό, εκδηλώσεις, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις.  

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/09 - 19:23
πανηγηρια
για τα πανηγηρια καλοι ειμαστε.μεχρι εκει μπορουμε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ