Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στις 6 Ιουνίου η δίκη για την απόπειρα βιασμού στο νεκροταφείο της Κω

25/05/2022
84 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας κοπέλας, μέρα μεσημέρι στο νεκροταφείο της Κω, κατηγορείται 54χρονος κάτοικος του νησιού.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε η κοπέλα σε βάρος του 54χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Η δίκη του έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί στις 6 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 54χρονου, όλα φαίνονται να έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι στις 17 Ιανουαρίου 2019 στο νεκροταφείο της Κω.

Εκεί βρισκόταν η γυναίκα, την οποία ο 54χρονος κατηγορείται ότι αφού την αγκάλιασε, την έσπρωξε σε χωράφι δίπλα από το κοιμητήριο και εκεί την θώπευσε και την τράβηξε από τα μαλλιά προσπαθώντας να την βιάσει.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ένα τρίτο άτομο εισήλθε στο χώρο και έτσι ο 54χρονος φέρεται ότι αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο μισή ώρα αργότερα και όταν η γυναίκα έφευγε από το νεκροταφείο, ο 54χρονος κατηγορείται ότι την πλησίασε, την τράβηξε από τα χέρια και επιχείρησε να τη βάλει στο όχημά του με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Και πάλι η γυναίκα έβαλε τις φωνές, τις οποίες άκουσε τρίτο άτομο και έτσι ο 54χρονος φέρεται ότι αναγκάστηκε να την ελευθερώσει.

Συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση είναι ο κ. Δημήτρης Ζιώγας.rodiaki/gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ