Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στρατιωτικοί στην Κω βρήκαν πορτοφόλι και το παρέδωσαν στην ιδιοκτήτρια

26/06/2024
1326 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Τα εύσημα πρέπει να αποδώσουμε σε δύο στρατιωτικούς στην Κω, οι οποίοι βρήκαν πορτοφόλι με χρήματα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά αντικείμενα και έψαξαν την ιδιοκτήτρια και της το παρέδωσαν.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στα δύο αυτά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων για την υπευθυνότητα και το ακέραιο του χαρακτήρα τους και ευχόμαστε η κίνησή τους να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Τάσος Μετσογλου
Τάσος Μετσογλου 27/06 - 13:25
Ι
Εύγε στα παλικάρια μπράβο παιδιά ,μακάρι να ήταν όλοι σαν εσάς, συγχαρητήρια σε εσάς κ τους γωνεισας που σας έβγαλαν σωστούς ανθρώπους στην σάπια κυνωνια που ζούμε!!!!!!!!!!!@@
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/06 - 08:30
ΕΠΟΠ
Συγχαρητήρια στις οικογένειες που τους ανέθρεψαν με ήθος και αρχές, ότι δεν μας ανήκει δεν το ακουμπάμε. Δεν είναι παιδιά του εκάστοτε Διοικητή της όποια ΑΔΤΕ. Συγχαρητήρια παιδιά, συνεχίστε έτσι γνωρίζοντας ότι, δεν σας περισσεύουν τα χρήματα, έλλειψη ανθρωπιάς υπάρχει πλέον και κατανόησης.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/06 - 20:51
Η τελευταία γραμμή προάσπισης
Η τελευταία γραμμή προάσπισης των αξιών της ορθοδόξου πίστεως. Οι τελευταίοι των Μοϊκανών. Αν πέσει κ αυτή η γραμμή τότε θα έχει λερωθεί όλη η Ελλάδα εξ ολοκλήρου. Σεβασμό στον ελληνικό στρατό από έναν εθνοφυλακα..
vimatisko2020
vimatisko2020 26/06 - 14:06
Εύγε σ’ αυτους του ανθρώπους.
Αυτό είναι το ήθος των παιδιών αυτών που αποφοιτούν από στρατιωτικές σχολές με μόχθο και προσωπική αυταπάρνηση ή εκπαιδεύονται στην ύπηρεσία της πατρίδας, η οποία προφανώς και δυστυχως, τους απαξιώνει αμοίβοντάς τους με ψίχουλα και κάνοντας τη ζωή τους δύσκολη, γιατί ως γνωστον στην ελλάδα μονο αν εισαι κλέφτης και απατεώνας επιβιώνεις

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ