Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σχολικός μαραθώνιος ανακύκλωσης στον Δήμο Λέρου

01/10/2022
5 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο δήμος Λέρου, συνεχίζει τις δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης - ενημέρωσης πολιτών για την ανακύκλωση με τη λειτουργία μίας νέας δημοτικής ψηφιακής πλατφόρμας ανακύκλωσης.

Σχετικά με την παραπάνω ενέργεια, προγραμματίζεται Σχολικός Μαραθώνιος Ανακύκλωσης για όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου, με σκοπό την ενεργή συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Ο σχολικός διαγωνισμός πρόκειται να υλοποιηθεί σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου ως εξής:

Σε κάθε σχολείο θα διανεμηθούν μικροί κάδοι ανακύκλωσης, στους οποίους θα πραγματοποιείται αποκλειστική συλλογή υλικών, όπως χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό και μπαταρίες.

Στις διαγωνιστικές δράσεις, ο δήμος Λέρου θα ανταμείψει όλο το σύνολο των σχολείων που θα λάβουν μέρος, παρέχοντας χρηστικά δώρα και επαίνους επιβράβευσης.

Επιπροσθέτως, ο δήμος επιθυμεί την ανάδειξη καλών πρακτικών, που έχουν ήδη αναπτυχθεί εγγενώς στη σχολική κοινότητα και την επιβράβευσή τους.

Στο εγχείρημά αυτό ο δήμος Λέρου έχει την απόλυτη στήριξη της «ΑΦΗΣ» και πιο συγκεκριμένα την παραχώρηση των ειδικών κάδων συλλογής μπαταριών σε όλα τα σχολεία του δήμου, που δεν διαθέτουν ήδη κάδο.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ