Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σύλληψη 2 ατόμων στην Κω για παράνομη απασχόληση υπαλλήλου και μη νόμιμη διαμονή

20/06/2022
488 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την 17-06-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας και Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 48χρονος ημεδαπός και 25χρονος αλλοδαπός, διότι ο 48χρονος ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος απασχολούσε τον 25χρονο ως υπάλληλο, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του 25χρονου κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση σε κατάστημα στην Κω  

 Την 18-06-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 67χρονη ημεδαπή η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Κω Την 19-06-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 44χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ. λεωφορείο υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύλληψη αλλοδαπού για διασάλευση της τάξης και παράβαση εντολών του κυβερνήτη στην Κω

 Την 19-06-2022 το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατά της διαδικασία προσγείωσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις και εντολές του πληρώματος και του κυβερνήτη.
Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω     

Την 20-06-2022 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 36χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου με συνολική ποινή φυλάκισης -7- ετών για υπόθεση διακεκριμένης κλοπής που διαπράχθηκε τον Μάρτιο του 2017 στην Κάλυμνο.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ