Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στην Κω

26/03/2024
884 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Την 24-03-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 28χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 19:18
Προς Έλεος
Αυτό ακριβώς, προχτές πέρασε από κεντρικό σημείο ένστολος αστυνόμος με σκουτεράκι και καφέ στο χέρι και φυσικά ακράνωτος. Φαντάσου όταν βλέπεις αυτή την εικονα σε υποτιθέμενα όργανα της τάξης, τι είκόνα παίρνεις για το σύνολο της κοινωνίας αυτής. Λαός για γέλια σε όλες τις διαστάσεις του, άντε κανένας έλεγχος για τα μάτια του κόσμου και όλα στον αυτόματο. Οδηγική αναρχία στο φουλ, νόμος το δίκιο των πλούσιων παλιόπαιδων και των προυχόντων με τα τζιπ και τα ηλεκτρικά των 100 χιλιάδων που έχουν κάνει τον επαρχιακό πίστα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 18:00
Πάρκινγκ σε πεζοδρόμια και πλατεία.
Τα παρκαρισμένα επάνω σε πεζοδρόμια, σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης;;; Μουγκα;;; Εκεί τπτ ε;;; Η πλατεία Ανταγορα;;; Ελεύθερο πάρκινγκ;;; Καλά πάει αυτό ε; Καταγγελία θέλετε στο ΑΕΑ να τρέχετε και να μη φτάνετε. Ρεταλια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 17:21
ΜΕΣΑ
Μέσα να κάνει ένα μήνα φυλακή και αφαίρεση διπλώματος ΕΦ όρου ζωής στον υποψήφιο φονιά ! Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό οι φονιάδες
Συνήγορος
Συνήγορος 26/03 - 14:38
Έλεος
Aς φροντίσουν πρώτα να μην είναι το τμήμα τεκές και μετά να ασχοληθούν με τα άλλα. Πας να κάνεις μία δουλειά στο τμήμα και βγαίνεις καπνιστός σολωμός.ντουμάνι τα τσιγάρα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 14:01
Καλά του έκαναν
Αυτούς με τα δήθεν φτιαγμένα αμάξια -κουβαδες που πάνε με τέρμα μουσική,φουλ ναρκωτικά κ.α πότε θα τους μαζέψετε?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 13:49
Νόμος.
Καιρός είναι η αστυνομία ??????????!Να εφαρμόσει ποίο αυστηρούς ελέγχους!!! Καί ειδικά στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας!!! Τρέμωμαι να κυκλοφορήσωμαι!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ