Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σύλλογος Γονέων Καρδάμαινας: Η Δημ. Αρχή αθέτησε την υπόσχεσή της για αντικατάσταση του παλιού τάπητα

27/03/2023
3420 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Στα πλαίσια των δράσεων του συλλόγου μας για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας στους χώρους του νηπιαγωγείου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του θέματος αλλαγής του παλιού τάπητα στον προαύλιο χώρο, η κατάσταση του οποίου, όπως γνωρίζετε,  ήταν τέτοια που μέχρι πολύ πρόσφατα είχαν συμβεί αρκετά ατυχήματα, κάποια εκ των οποίων ήταν σοβαρά. 
Στις 19/1/2023, λάβαμε τη διαβεβαίωση του δημάρχου ότι ο εν λόγω τάπητας θα είχε αντικατασταθεί με καινούργιο που θα είχε τις σωστές και κατάλληλες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές. 
Προσωρινά δε, τοποθετήθηκε μεταχειρισμένος και φθαρμένος χλοοτάπητας από γήπεδο 5Χ5, ο οποίος έχει γίνει μια τεράστια αμμολεκάνη για τους τετράποδους επισκέπτες του σχολείου μας, ενώ όταν βρέχει μετατρέπεται σε λίμνη. 
Μετά την παρέλευση των 30 ημερών, κι αφού ο τάπητας δεν είχε αλλαχθεί προσπαθήσαμε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσουμε με τη δημοτική αρχή. Κατορθώσαμε μετά από πολλές προσπάθειες να αποσπάσουμε μια ανεπίσημη και προφορική πληροφορία για αλλαγή του τάπητα έως τις 5 Απριλίου. 
Επειδή μέχρι σήμερα οι υποσχέσεις δίνονται όπως φαίνεται για να αθετούνται, κι επειδή η ασφάλεια των παιδιών μας είναι υψίστης σημασίας για όλους μας, ζητούμε την βοήθεια σας, για τη περαιτέρω γνωστοποίηση του θέματος, ώστε να λυθεί το συντομότερο, και πάντως έγκαιρα, πριν γίνει και η Καρδάμαινα πρώτη είδηση στην Ελλάδα, λόγω αδιαφορίας των αρχών. Οι φωτογραφίες είναι πως ήταν πριν και πως τώρα με την προσωρινή λύση.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου - Δημοτικού ΚαρδάμαιναςΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
28/03 - 14:52
Γονεας
Προεκλογική περίοδο διανύουμε μπορεί να φτιαχτεί και αυτό λίγο πριν την κάλπη μαζί με τον ποδηλατόδρομο για το Τιγκάκι... Θα θα θα.....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/03 - 13:56
ΠΩ ΠΩ
ΝΤΡΟΠΗ................ΑΙΣΧΟΣ
Καρδάμαινα
Καρδάμαινα 28/03 - 11:21
Καρδάμαινα
Εσείς οι 1.500 που έχετε δει το άρθρο, να το θυμηθείτε όταν έρθει η ώρα να ψηφίσετε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ