Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σύλλογος «Η Πρόοδος»: Απάντηση σε ανώνυμα αρνητικά σχόλια

11/01/2023
54 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αντιμάχειας «Η Πρόοδος» εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία. Ο σύλλογός μας που είναι πάντα κοντά στα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας, μπόρεσε και φέτος με τις δράσεις του να είναι κοντά σε μικρούς και μεγάλους ώστε να ζήσουν όλοι κάτι από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Ως πρόεδρος του συλλόγου θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους μας βοήθησαν σε αυτήν μας την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Φραζή Νίκο και τους υπαλλήλους του δήμου για την βοήθειά τους. Ευχαριστούμε για την προσφορά τους: το σούπερ μάρκετ Κρητικός, την σιδηροτεχνική Αντωνόπουλος, τον κ. Καλτσή και τον κ. Τσαγγάρη Μπάμπη. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που δούλεψαν για να γίνουν όλες οι εκδηλώσεις (παζάρι, Φάτνη, χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, κάλαντα, μαρμαρίτες). Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Και τέλος ευχαριστούμε και όλους εσάς που με τα καλά σας σχόλια μας δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε.

Στο σημείο αυτό, θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μου να απαντήσω σε κάποια αρνητικά σχόλια που έγιναν εις βάρος του συλλόγου και να ενημερώσω κάποιους που, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, αναρωτιούνται αν υπάρχει σύλλογος όπως τον καταντήσαμε. Ο σύλλογος λοιπόν, είναι εδώ και προσπαθεί πάντα να αναβιώσει και να μεταλαμπαδεύσει τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Επίσης, ο σύλλογος σέβεται και τιμά όσους πέρασαν και δούλεψαν για αυτόν και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ιδιαίτερα αυτούς που δεν είναι πια ανάμεσά μας. Για αυτό νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να τρίζουν τα κόκαλά τους.

Όσο για τα θεατρικά, αυτοί που τα έκαναν τότε, αυτοί τα κάνουν και τώρα. Τότε ήταν καλά και τώρα όχι; Αν τώρα σε κάποιον δεν αρέσουν οι εκδηλώσεις μας, φυσικό είναι. Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν τα ξέρει όλα. Να βγει όμως επώνυμα να κάνει τις παρατηρήσεις του και τις υποδείξεις του και να είναι σίγουρος πως ο σύλλογος είναι ανοιχτός σε κάθε καλοπροαίρετη παρέμβαση και έτοιμος να βελτιωθεί. Ειλικρινά, θα ήθελα να έχουν το θάρρος να βγουν επώνυμα να μας πουν τα λάθη μας και κυρίως να μας εξηγήσουν τι εννοούν λέγοντας ότι ΄΄έγινε ο σύλλογος τσιφλίκι και ότι τον κάναμε σόδομα και γόμορα.΄΄ Έλεος!!

Γιατί το να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και να ρίχνεις λάσπη είναι τόσο εύκολο αλλά και συγχρόνως τόσο ανήθικο. Ο σύλλογός μας και πάλι εύχεται σε όλους καλή χρονιά με αγάπη, υγεία, χωρίς φθόνο και κακίες. Μακάρι μέσα σ το 2023 να μπορέσουμε να πούμε όλα τα συγγνώμη και τα σ΄αγαπώ σε όσους τα χρωστάμε.

Η πρόεδρος Αλαβέρα Ιφιγένεια και το Δ.Σ.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ