Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σύμφωνο συνεργασίας της Αστικής Εταιρείας Ιπποκράτης με τον Οργανισμό “Αποστολή”

26/07/2022
25 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Αστική Εταιρεία “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”,  εδραιώνοντας τη θέση της ως φορέας σχεδιασμού και υλοποίησεως προγραμμάτων Ποιότητος ζωής και ψυχικής υγείας, ομού μετά της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου, συνάπτει Σύμφωνον Συνεργασίας και Συναντιλήψεως μετά του Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”.

Η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, φορέας πολλαπλών δράσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, είναι καταξιωμένος και έγκυρος Οργανισμός, πολυετούς εμπειρίας και υψηλής τεχνογνωσίας επί κοινωνικών θεμάτων.

Μετά από περίοδο διερευνητικών επαφών,αντιπροσωπεία της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ”, με επικεφαλής τον κ. KωνσταντίνοΔήμτσα, γενικόνδιευθυντήν, επισκέπτεταιτην Κω, προκειμένου να υπογραφεί το σχετικό Σύμφωνο Συνεργασίας και Συναντιλήψεως.

Η υπογραφή του Συμφώνου θα λάβηχώραν την Πέμπτην, 28 Ιουλίου 2022, ώρα 12:00 μ.μ, εις τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου.

Το Σύμφωνο θα υπογραφεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ Ναθαναήλ, του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” κ. Κωνσταντίνου Δήμτσακαι της Προέδρου του          Δ.Σ. της Αστικής Εταιρείας “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, κ. ΔιονυσίαςΤελλήΤσιμισίρη.

Ο Δήμαρχος Κω, κ. Θεοδόσης Νικηταράς, εκδηλώνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον του δια την Αστική Εταιρεία “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” και λόγω της γενικότερης σημασίας του Συμφώνου αυτού δια το νησί της Κω, θα παραστεί κατά την τελετήν της υπογραφής.


Από την Γραμματεία


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ