Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση Εργασίας Ε.Ξ. ΚΩ - ΣΕΠΕΚΩ - Kos Locally Grown- Αγροτικός Σύλλογος Κω

18/04/2024
137 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 17/4 η Ένωση Ξενοδόχων Κω και ο ΣΕΠΕΚΩ εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο , κο Γιώργο Σεγραίδο, με  την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Kos Locally Grown και τον Αγροτικό Σύλλογο Κω.

Η συζήτηση αναπτύχθηκε γύρω από τον τρόπο υποστήριξης και  προώθησης των τοπικών προϊόντων στο νησί της Κω,  μέσω ενός πιλοτικού προγράμματος για  τη χρήση του σήματος Kos Locally Grown από ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις εστίασης στην Κω. Λίστες τοπικών κρασιών ,  πιάτα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα , μπουφές αφιερωμένος σε προϊόντα της Κω όπως τυρί, μέλι, λάδι, αγγούρι, ντομάτα, ελιές, καρπούζι, πεπόνι, σταφύλια κλπ, είναι μερικά από τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας και μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στοχεύοντας  στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, στην προώθηση της βιωσιμότητας και στη διατήρηση της μοναδικής γεωργικής κληρονομιάς του νησιού μας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω και ο ΣΕΠΕΚΩ στηρίζουν κάθε είδους προσπάθεια που σκοπό έχει την ανάδειξη της τοπικής κουλτούρας και γαστρονομίας μας.


Με τιμή,

Για την Ένωση Ξενοδόχων Κω , Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

Για τον ΣΕΠΕΚΩ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γιώργος ΣεγραίδοςΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ