Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Δωδεκανήσου µε τον υπουργό Μετανάστευσης Μ. Βορίδη στην Κω

26/03/2025
141 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου κ.Μάκη Βορίδη συνάντησε εχθές µετά το πέρας της παρέλασης, ενόψει της Εθνικής Επετείου του 1821, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου Ιωάννης Ρώτας, συνοδευόµενος από την Βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη & τον Οργανωτικό Γραµµατέα της Ε.Σ.ΦΥ.Δ. Ιωάννη Βουδούρη.

Η συνάντηση µε τον κ.Υπουργό πραγµατοποιήθηκε σε πολύ θερµό κλίµα, λόγω και της συνεργασίας των Συνοριακών Φυλάκων µε την Υπηρεσία Υποδοχής & Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου.
Κύριο θέµα συζήτησης ήταν η λήξη της Εργασιακής Οµηρίας που απασχολεί το σύνολο των Συνοριακών Φυλάκων, καθώς και η µονιµοποίηση και ένταξη τους στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνοµίας.

Ο Υπουργός δεσµεύθηκε από την µεριά του ότι θα συζητήσει το ζήτηµα µε τους αρµόδιους υπουργούς συνεκτιµώντας και τις υπηρεσιακές ανάγκες για την αντιµετώπιση της παράνοµης µετανάστευσης.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ