Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση του Δημάρχου Κω με τους συντελεστές της ιστοσελίδας “Kos Locally Grown”

12/02/2024
347 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Δικαιωμένος για την επιλογή του Δήμου να στηρίξει την συνεργασία των παραγωγών και να χρηματοδοτήσει την ιστοσελίδα “Kos Locally Grown” δήλωσε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στην σημερινή συνάντηση στο γραφείο δημάρχου με τους συντελεστές του εγχειρήματος.

Ο Δήμαρχος Κω τόνισε ιδιαίτερα τον στρατηγικό στόχο της δημοτικής αρχής για τη διασύνδεση του πρωτογενούς με τον τριτογενή τομέα της τοπικής οικονομίας, στόχευση που στηρίζει το φιλόδοξο εγχείρημα που ξεκίνησε από ομάδα μαθητών του 2ου ΓΕΛ Κω και έφτασε να βραβευτεί από το IGCAT (Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας) για τον γαστρονομικό τουρισμό.

Το “Kos Locally Grown” περιλαμβάνει σήμερα 29 παραγωγούς ενώ ολοένα και περισσότεροι δείχνουν ενδιαφέρον να ενταχθούν στην ιστοσελίδα. 

Ο Θεοδόσης Νικηταράς ενημερώθηκε αναλυτικά για τις περαιτέρω δυνατότητες και την προοπτική του προγράμματος από τον, εμπνευστή του εγχειρήματος, καθηγητή Γιώργο Ιωσηφίδη και τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Ηλία Παπαποστόλου, ενώ δήλωσε πως ο Δήμος Κω, που από την πρώτη στιγμή υπήρξε αρωγός αυτής της πρωτοβουλίας για την προώθηση και υποστήριξη των τοπικών προϊόντων, θα συνεχίζει να τη στηρίζει. 

Τόνισε μάλιστα πως είναι αισιόδοξος ότι ο στόχος θα επιτευχθεί σε όφελος της τοπικής οικονομίας, με αξιοποιήσιμο αποτέλεσμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κω που θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. 

Στην σημερινή συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Γεωργία Κασσιώτη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου Σέβη Βλάχου και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Μανώλης Μανιάς.


Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Μαρία Αγογλωσσακη
Μαρία Αγογλωσσακη 12/02 - 19:11
Θερμά συγχαρητήρια
Στον Γιώργο Ιωσηφίδη, που μετά από δύο χρόνια αδιάκοπων προσπαθειών κατάφερε να φέρει το 1ο βραβείο για το kos locally grown μια σελίδα που αναδεικνύει τα αγροτικά τοπικά προϊόντα της Κω! Και είς ανώτερα Γιώργο!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/02 - 18:28
ΑΗΔΙΑ! ΕΜΕΤΟΣ!
ΠΟΣΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ, Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ