Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση του Θ. Νικηταρά με τους πρώην Δημάρχους

11/03/2023
533 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Κω κ. Νικηταρά, για να μας σχολιάσει την χθεσινή συνέντευξη των πρώην Δημάρχων, μας ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα τους καλέσει στο γραφείο του για να τους ενημερώσει για την πορεία του δήμου και την αναπτυξιακή προοπτική του.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

«Άκουσα με ενδιαφέρον τη συνέντευξη των πρώην Δημάρχων, μετά την επιστροφή μου από το Βερολίνο και την παγκόσμια έκθεση τουρισμού, όπου η Κως είχε θα έλεγα την «τιμητική» της. Τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα.

Επανερχόμενος στην ερώτησή σας, πράγματι, όταν ακούς συναδέλφους σου που άσκησαν διοίκηση για χρόνια στον τόπο μας ως Δήμαρχοι, είτε και ως δημοτικοί σύμβουλοι, δεν μπορεί παρά να προσεγγίζεις με σεβασμό την άποψή τους. Ακόμα και όπου πιθανόν να μην υπάρχει σύγκλιση με την ανάλυση τους, το ενδιαφέρον παραμένει. Ο θετικός δημόσιος λόγος, μόνο κέρδη μπορεί να αφήσει. Θεωρώ ότι μία ανοιχτή κουβέντα μαζί τους, όπου θα υπάρξει εκ μέρους μου, ενημέρωση για την πορεία του Δήμου, την αναπτυξιακή προοπτική του και το θεσμικό πλαίσιο που μας αφορά, μπορεί να προσδώσει ένα ακόμα θετικό αποτύπωμα στην ενότητα των δυνάμεών μας, ως αναγκαία προϋπόθεση για την πρόοδο του τόπου μας. τις επόμενες ημέρες θα τους ζητήσω λοιπόν, να έχουμε μία συνάντηση στο γραφείο μου, στη λογική που σας διατύπωσα.»

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/03 - 09:56
Μεκανες και γελασα
Καλη τριπλα!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/03 - 20:07
Απορια
Παραπλανητικος ο τιτλος. Και πού ξέρει ότι θα δεχτούν συνάντηση;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/03 - 17:41
Απορια
Θαρθουν 4 η 2?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/03 - 17:20
Πανικος
Ολα εναντιον σου. Γλειψε συ αυτους που σε κρινουν ανυπαρκτο.
Δημοσιογραφια
Δημοσιογραφια 11/03 - 16:55
Πολιτική
Να καλέσετε και τα ντόπια ΜΜΕ για περισσότερη ενημέρωση.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/03 - 16:25
Χαχαχα
Χαχαχαχαχα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ