Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές μεταναστών στην Κω

31/10/2023
149 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Συνελήφθησαν χθες (Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023) στην Κω, από μικτό κλιμάκιο παράκτιας περιπολίας προσωπικού του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω και της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής (FRONTEX), δύο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβίαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.
Ειδικότερα, χθες πρωινές ώρες οι δύο δράστες, ως χειριστής και πλοηγός, εντοπίσθηκαν επ’ αυτοφώρω να μεταφέρουν με πλωτό μέσο δια θαλάσσης από τα ανατολικά παράλια και να αποβιβάζουν σε περιοχή της Κω, υπηκόους τρίτων χωρών.
Ο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.
Η σύλληψη εντάσσεται στην εφαρμογή επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την αποτελεσματική αποτροπή και αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΠΑΤΡΙΩΡΗΣ
ΠΑΤΡΙΩΡΗΣ 31/10 - 23:44
ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΟΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 289 ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ