Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνέντευξη στην Κω της ηγεσίας Συμβουλίου κυβερνητών των Lions ΠΘ117: Πάνω από 150.000€ έχουν δοθεί στην Κω για την Υγεία

16/11/2023
260 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Με αφορμή την παρουσία στην Κω της ηγεσίας του Συμβουλίου των Κυβερνητών των Lions σε Ελλάδα και Κύπρο, παραχωρήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Κως» συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ. Ο π. Διεθνής Σύμβουλος 2014-2016 Γιώργος Παπάς, ο Πρόερος του Συμβουλίου Κυβερνητών Ελλά Κύπρου κ. Αντώνης Μιλάνος και η Κυβερνήτης των Lions Ν. Ελλάδος και Νήσων του Θ117Α κ. Μαρία Πολίτου, αναφέρθηκαν στις δράσεις και το έργο που έχoυν προσφέρει οι Lions σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όσον αφορά την Κω, για τα θέματα υγείας, όλα αυτά τα χρόνια έχουν δοθεί περισσότερα από 150.000 ευρώ για την αγορά μηχανημάτων, εξοπλισμού κ.α. ενώ η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Ο νέος στόχος των Lions στην Κω, όπως μας ενημέρωσε η κ. Μαρία Πολίτου, είναι η δημιουργία της πρώτης παιδικής χαράς για ΑΜΕΑ στο νησί μας, στην Ακτή Ζουρούδη.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/11 - 15:15
!!
Χαχα κυβερνητών
Kingdom
Kingdom 17/11 - 12:49
Κρίμα
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας,αφού δεν γίνεται κάτι από τις κυβερνήσεις,για εξοπλισμό στα νοσοκομεία και πολλά άλλα... επιτρέπουμε σε αυτές τις οργανώσεις να βοηθούν.... λυπάμαι γιατί κάποιοι νιώθουν ότι είναι κάτι Grande,κάτι σπουδαίο με παράσημα και ιππότες και πράσινα άλογα.....
Αυγουστίνος Καντιώτης επίσκοπος
Αυγουστίνος Καντιώτης επίσκοπος 16/11 - 23:43
Κοινωνία
Έχουν πολλά λεφτά οι μασόνοι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια με δήθεν αγαθοεργίες. Σκοπός τους η επικράτηση του Σιωνισμού και της μασονίας με την ονομασία lions rotary κλπ απορώ πως μπλέξανε τα δικά μας παιδιά. Τους τάζουν ψεύτικα παράσημα και διάφορες θέσεις. Η Εκκλησία μας δεν τους αποδέχεται ούτε τις δήθεν δωρεές τους.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/11 - 20:22
Ερωτηση
Τι διαφορα εχουν οι λαιονς απο τους μασονους?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/11 - 18:07
Ερώτηση
Τελικά ποιοι μας κυβερνούν;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ