Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σύριζα Κω: Προσβλητική στην ιστορική μνήμη των κατοίκων της Κω, η απόφαση του Δήμου για τρισάγιο στη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ

17/09/2022
176 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ

Όχι μόνο ακατανόητη, αλλά και προσβλητική στην ιστορική μνήμη των κατοίκων του νησιού μας η απόφαση του Δήμου Κω και του Γραφείου Τουριστικής Προβολής για τέλεση τρισάγιου στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Σε έναν τόπο που βίωσε την Αγγλική Κατοχή, όπου οι αγωνιστές του ΕΜΠΑ (Εθνικό Μέτωπο Πανδωδεκανησιακής Απελευθέρωσης) γνώρισαν τη βία και τις φυλακίσεις από τους Εγγλέζους κατακτητές είναι ανιστόρητο και απαράδεκτο να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή  του Δήμου και των Οργανισμών του. 

Ως ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κω, εκφράζοντας τα δημοκρατικά αισθήματα των συμπατριωτών μας, περιμένουμε από τον δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά την ανάκληση της σχετικής απόφασης περί συμμετοχής του Δήμου μας στην εν λόγω τελετή.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 18/09 - 10:43
Εκκλησία
Όλα γίνονται στο βωμό του τουρισμού. Τωρα αν γίνεται τελετουργικό μνημόσυνο σε Παπική Καθολική Εκκλησία με Καθολικό Ιερωμένο για Προτεσταντησσα αρχηγό της Αγγλικανικης προτεσταντικής Εκκλησίας αυτά είναι λεπτομέρειες. Όλα αλέθονται στον μύλο της παγκοσμιοποίησης.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/09 - 22:23
ακυρωση εδω και τωρα
οσο ειναι καιρος ακυρωσετο θεοδοση...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/09 - 21:41
Τον έκαψαν το Δήμαρχο !!!
τελικά οι συνεργάτες του Δημάρχου, έχουν καταπληκτικές ιδέες !!!Τον έκαψαν το Δήμαρχο !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ