Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Tεράστια η ανταπόκριση των Κώων στην “πράξη ανθρωπιάς” της Νάνσυς Καλσάτου για τα παιδιά που διαμένουν σε ξενώνες και Νοσ/μεία

16/03/2024
892 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τεράστια είναι η ανταπόκριση των Κώων στο κάλεσμα που έκανε η συμπολίτισσά μας Νάνσυ Καλσάτου για την στήριξη των παιδιών στα νοσοκομεία «Αγλαΐα Κυριακού» και «Αγία Σοφία».

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Καλσάτου, με αφορμή μία περιπέτεια υγείας που είχε η οικογένειά της, είδε ότι στα παιδικά νοσοκομεία που επισκέφτηκε (Αγλαϊα Κυριακού και Αγία Σοφία), υπήρχαν ελλείψεις από παιχνίδια, ώστε να μπορούν να κάνουν δραστηριότητες τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Έτσι πήρε την πρωτοβουλία και έκανε κάλεσμα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλους που μπορούν να προσφέρουν παιχνίδια, είδη δημιουργικής απασχόλησης κ.α., να επικοινωνήσουν μαζί της ώστε να τα μεταφέρει στις 31/3 που θα τα επισκεφτεί ξανά. Όπως μας λέει η ίδια, η ανταπόκριση είναι τεράστια, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί πολλά προϊόντα, με αποτέλεσμα να έχει επικοινωνήσει και με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να στείλει και εκεί μερικά.

Η ίδια ευχαριστεί τον κόσμο, τονίζοντας ότι οι Κώοι αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι έχουν υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης.

Να σημειωθεί ότι η μεταφορική του κ. Πη έχει προσφερθεί να μεταφέρει δωρεάν τα προϊόντα στην Αθήνα.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω facebοok στο Nansu Kalsatou ή να αφήσουν τα πράγματα στο “groom room” στο Πλατάνι (μέχρι τις 27/3).

Δείτε αναλυτικά την σχετική δημοσίευση της Νάνσυς Καλσάτου:


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ