Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θ. Κουκούλας: Πατριωτικό κάλεσμα σε εκδήλωση μνήμης στην Κω για την εισβολή στην Κύπρο

08/07/2024
231 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Πατριωτικό κάλεσμα απευθύνω σε κάθε φίλο, συμπατριώτη σε μία αμιγώς πατριωτική συγκέντρωση στις 20/7 και ημέρα Σάββατο, ώρα 7 μ.μ. στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων κατοχής, από εκείνη την αποφράδα ημέρα της 2ης Ιουλίου 1974 για την Κύπρο μας.

Δυστυχώς όμως δεν θα είναι η πρώτη φορά, όπου ένας πόλεμος που κερδήθηκε στα πεδία των μαχών, χάθηκε σε συμπληγάδες της διπλωματίας και της πολιτικής, οι οποίες με τη συνθήκες Ζυρίχης και Λονδίνου νόθευσαν την νίκη και έκαναν συμμέτοχο στην αυτοδιάθεση του Κυπριακού Ελληνισμού το γενοκτόνο Μογγόλο του Κεμαλισμού.

Εδώ είναι που ξεκινάει η υποθήκευση και προδοσία της Κύπρου που κορυφώνεται με την Τουρκική εισβολή του Αττίλα Ι και την επέλαση του Αττίλα ΙΙ, που βρήκε την Κύπρο να «κείται μακράν» για τους ίδιους νεκροθάφτες.

Αγαπητοί Κώοι συμπατριώτες, ανεξαρτήτου πολιτικής πεποιθήσεως, θα σας περιμένουμε με πολύ αγάπη και ας μπορέσουμε να βάλουμε λίγα λουλούδια στο μνημείο των Ηρώων ως κατάθεση ψυχής γι’ αυτούς που έδωσαν την ψυχή τους για την ελευθερία της Κύπρου μας. ένα λουλούδι δικό σας, θα είναι μία προσευχή προς τους ήρωες αυτούς.

Ένα λοιπόν ελάχιστο φόρο τιμής στους πεσόντες Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους αξιωματικούς και οπλίτες, άμαχους καθώς επίσης και τους χιλιάδες αγνοούμενους, μέχρι σήμερα.

ΥΓ1: Ιδιαιτέρως παρακαλώ τους αγαπητούς φίλους στρατιωτικούς που υπηρετούν και βρίσκονται στο νησί μας, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Επίσης, όσοι εκ των φίλων συμπατριωτών έρθουν, αν μπορέσουν να έχουν μαζί τους την Ελληνική σημαία μας.

ΥΓ2: Και τέλος να προσθέσω εδώ δύο λόγια του αείμνηστου μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου που έλεγε «οι Κύπριοι είναι αδέρφια μας, σάρκα από την σάρκα μας και αίμα από το αίμα μας».

Θα σας περιμένω

Εκ των «Θερμοπυλών Κω» και «Ελεύθερων Πολιτών Κω»

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/07 - 18:45
Άσχετος και ανιστόρητος
Να μιλά για ιστορικά γεγονότα όπως οι συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου κάθε λογής άσχετος πάει πολύ. Αν το παίζει και πατριώτης γίνεται επικίνδυνο. Όλοι αυτοί οι ακροδεξιοί που στηρίζουν τη Χούντα κανουν μούγκα τις ευθύνες της
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ 08/07 - 18:54
🇬🇷🇨🇾
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ