Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θ. Νικηταράς: Άστοχη και βαθιά προσβλητική απέναντι στον απλό κόσμο της ΝΔ η ανάρτηση του Π. Πικιωνη

19/02/2025
953 Εμφανίσεις
9 Σχόλια

Με αφορμή σημερινή δημόσια ανάρτηση του διευθυντή της Διεύθυνσης Τουρισμού του Αναπτυξιακού Οργανισμού, που αφορά στην υπόθεση των Τεμπών, ο δήμαρχος Κω, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία. Η απώλεια 57 ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους νέων, είναι βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων μας.
Θρηνούμε ως πολίτες, ως γονείς, ως φίλοι. Θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να θρηνεί την απώλεια δικού του ανθρώπου.
Πεποίθηση μου είναι ότι επιθυμούμε όλοι, χωρίς εξαίρεση, να λάμψει η αλήθεια και μόνο η αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή.
Για το τι συνέβη τότε, εκτίμηση μου είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος, ανεξάρτητα από το που μπορεί να ανήκει πολιτικά, που να μην επιθυμεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής.
Οφείλουμε όμως, με σεβασμό στη μνήμη τους, να μην οδηγούμαστε σε ακρότητες και ιδιαίτερα σε λεκτικές αναφορές που τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή .
Η ανάρτηση του διευθυντή της Διεύθυνσης Τουρισμού, ήταν κατά την άποψη μου άστοχη και βαθιά προσβλητική απέναντι στον απλό κόσμο της Ν.Δ., που προφανώς δεν μπορεί επ’ ουδενί να συνδέεται έστω και συνειρμικά με την υπόθεση των Τεμπών.  
Είναι ξεκάθαρο ότι δεν με εκφράζει ως άνθρωπο αλλά ούτε και ως Δήμαρχο.
Η δημοτική μας παράταξη, έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της την πολυσυλλεκτικότητα. Έχει στις τάξεις της ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους και σαφώς της Ν.Δ..  
Πολλά κορυφαία στελέχη της, ανήκουν σε αυτό το χώρο. Κινούμαστε χωρίς εξαίρεση  όλα αυτά τα χρόνια, στη λογική και τη φιλοσοφία ότι τα τοπικά προβλήματα δεν έχουν χρώμα.
Έτσι έχουμε κατακτήσει σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας, έτσι έχουμε δώσει μάχες και τις έχουμε κερδίσει. Κοινό σημείο αναφοράς αποτελεί ο σεβασμός του ενός στην προσωπικότητα του άλλου. Οτιδήποτε πέραν αυτού δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.
Το γεγονός ότι απόψε ζήτησε συγνώμη, αιτιολογώντας την, κατεβάζοντας ταυτόχρονα την ανάρτηση του, καθώς και η αναφορά του στο κείμενο που τη συνοδεύει, ότι αφορούσε σε καθαρά προσωπική του άποψη, ας βοηθήσει να θεωρηθεί  αυτό λήξαν.
Στην κοινωνία που ζούμε, ο καθένας διατηρεί για τον εαυτό του το δημοκρατικό  δικαίωμα να επιλέγει τον κομματικό φορέα που θα υποστηρίξει. Και κανείς δεν έχει το δικαίωμα, να θίγει ή να προσβάλλει, επώνυμα ή και ανώνυμα, αυτές τις επιλογές.  
Η διαφωνία μπορεί να διατυπώνεται με πολλούς τρόπους. Όχι όμως με ισοπεδωτικές προσβολές. Και η αναφορά μου αυτή, δεν έχει να κάνει μόνο με την ανάρτηση για την οποία γίνεται λόγος εδώ, αλλά και για όλες όσες προηγήθηκαν και ίσως ακολουθήσουν στο μέλλον, στηριζόμενες στην ίδια λογική, από όπου και αν προέρχονται, αποτελώντας ουσιαστικά τις δύο όψεις, του ίδιου νομίσματος.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 9
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/02 - 07:42
Απότομα και ξαφνικά
Προς οπαδό εγκληματικής οργάνωσης..τα στοιχεία θα βγουν όλα στην φόρα τίποτα δεν θα συγκαλυφθεί κάντε λίγο υπομονή και να ξέρεις όσοι τους υποστηρίζετε είστε φακελωμενοι τέλος η ασυλίες φιλάκια
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/02 - 16:54
Προς Ανώνυμος Ανώνυμος19/02 - 10:35
Είσαι καλά άνθρωπε.Η κυβέρνηση είναι εγκληματική οργάνωση και οι οπαδοί της συνένοχοι;Αυτό πιστεύεις και ζεις ανάμεσα μας;Έχεις κάποιο στοιχείο;Ποιον κάλυψε θα μας πεις να μάθουμε;Ρε κάτι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Γ Α
Γ Α 19/02 - 11:42
Απλός πολίτης
Όταν οι μπλε απειλούν τον δήμαρχο για. Παραίτηση , πιστεύει κανένας ότι είναι οι δημοκράτες που υποστηρίζουν ,,,!!! Η Ελλάδα είναι χωρισμένη στα δυο οι ευαίσθητοι δεξιοί εάν δεν δίνονται πειστικές απαντήσεις πρέπει να αντέχουν και άλλες απόψεις …!!! Μιλάω πολιτικά θελουμε όλοι φως και την αλήθεια να απαντήσει η δικαιοσύνη είναι γενικά και αόριστα που δεν γίνονται αποδεκτά γιατί δεν τα βάζουν όλα στο τραπέζι και δεν αποδέχονται εγκληματικά λάθη και παραλήψεις …!!! Πρέπει κάθε κατεργάρης να Πάει στον πάγκο του και εάν ακόμα είναι μπλε ….!!! Κομματική επιλογή είναι θετική και επιθυμητή , κομματικό πάθος και τυφλή πίστη είναι επιζήμιο και έχει φέρει πολλές καταστροφές στον τόπο μας ….!!!!
ΔΑΝΙΗΛ ΜΟΝΑΧΟΣ
ΔΑΝΙΗΛ ΜΟΝΑΧΟΣ 19/02 - 10:53
Χωρίς
Την Καρέκλα θα του την πάρεις ναι η όχι ???
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/02 - 10:35
Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος.
Σας έθιξε και σας προσβαλλε τόσο πολύ ο Πικιωνης και δεν σας έχει βγάλει από τα ρούχα σας και από τα σπίτια σας που ένας πρωθυπουργός και μια ολόκληρη κυβέρνηση συγκαλύπτει ένα έγκλημα που η ίδια εκανε,που εξαιτίας της αδιαφορίας της για τους πολίτες άφησε τρένα να κυκλοφορούν χωρίς κανέναν έλεγχο και που έστειλε μπουλντόζες να ξεθαψουν σώματα παιδιών και τα τα πετάξουν αλλού για να καλύψουν το έγκλημα τους.που 2 χρόνια μετά ακόμα τα τρένα αυτά πηγαινοερχονται ακόμα ανεξέλεγκτα και μπορεί αύριο να σκοτωθούν τα δικά σας παιδιά.αυτην την οργή σας βγάλτε την έστω και τώρα εκεί που πρέπει ακόμα και αν ψηφίσατε ΝΔ.ειναι εγκληματική οργάνωση η κυβέρνηση αυτή και όσοι τους υποστηρίζουν ακόμα υποστηρίζουν έναν εγκληματία που αύριο θύμα μπορεί να ειναι ένα δικό σας παιδί.Σε αυτήν την παράνοια που ζούμε σαν χώρα ο Πικιωνης είναι το πρόβλημα σας?και ναι όσοι ακόμα στηρίζουν αυτήν την μαφιόζικη κυβέρνηση ανήκουν στην μαφία. Είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/02 - 09:30
Σπίτι σου
Μήπως είναι η ώρα και εσένα να παραιτήθεις;;;;;;;;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/02 - 07:42
Ωχ ωχ
Άρχισαν τα σκυλιά να γαβγίζουν
Πλούμπης Μάριος
Πλούμπης Μάριος 19/02 - 01:52
Απαράδεκτος!
Αν αληθεύει η ανάρτηση του κ.Πικιωνη,θα ήθελα να επισημάνω τα εξής: 1/προσπαθώ να βρω αναρτήσεις του κ Πικιωνη για τα θύματα της Marfin για τα θύματα της Μάνδρας η για τα θύματα στο Μάτι...και δεν βρίσκω....κλασσική αριστερή ευαισθησία αλά κάρτ!! 2/ κλασικό χαρακτηριστικό των αριστερών...να θέλουν μονίμως να είναι οι μοναδικοί τιμητες,οι μοναδικοί αγωνιστές οι μοναδικοί ευαίσθητοι...όχι δεν θα σας χαρίσω ούτε θα σας επιτρέψω το δικαίωμα της αποκλειστικοτητας! 3/ επειδή σας ψήφισα και σας στήριξα,αλλά είμαι Νέα Δημοκρατία, ανηκω στη Μαφία? 4/ αυτός δεν είναι πολιτικός λόγος...οχετος είναι και μάθετε επιτέλους ότι από τη θεσμική θέση που κατέχετε, δεν επιτρέπονται τέτοιες τοποθετήσεις!! Οι επιλογές πλέον είναι ΜΟΝΟ ΔΥΟ: Αφού είστε τόσο αγωνιστής, ευαίσθητος και έντιμος, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ,δηλώστε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ....Πως δέχεστε τη θέση σας,θέση στην οποία σας στήριξαν στελέχη της Μαφίας που στηρίζουν τον Εσκομπαρ της Ελλάδας? Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.... Κύριε Νικηταρά ήδη θα έπρεπε να τον εχετε στείλει σπίτι του!! Η τοποθέτηση μου είναι καθαρά πολιτική και μόνο!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/02 - 01:17
Κωος
Ακου να δεις πως πάει το παιχνίδι Θεοδόση Εάν δεν παραιτήσεις τον Πέτρο Τότε οι μπλε σύμβουλοι σου θα παραιτηθούν καθως δεν μπορούν να σεινυπαρξουν πλεον σε μια τοξική και λαικιστικη παράταξη όπως την έχεις καταντήσει Εάν δεν κάνεις τίποτα Πάσχα δεν θα βγάλεις ως Δημαρχος Ευθυτενης όπως είσαι αποφασισε

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ