Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θ. Πανώριος: Πιο εύκολο είναι να πιάσεις το Τζόκερ παρά να βρεις νερό για να κάνεις μπάνιο στην Καρδάμαινα…

13/08/2022
411 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί, ιδιαίτερα φέτος, με το νερό στην Καρδάμαινα, μας μετέφερε ο κ. Θεόδωρος Πανώριος, ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή. Μάλιστα όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά «πιο εύκολο είναι να πιάσεις το Τζόκερ, παρά να βρεις νερό, για να κάνεις μπάνιο στην Καρδάμαινα».

Κάνει έκκληση προς κάθε υπεύθυνο, να δουν επιτέλους σοβαρά το ζήτημα, καθώς οι συνθήκες αυτές θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα. «Δυστυχώς – είπε – η κατάσταση φέτος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Πέρυσι, είχαμε κάποιες διακοπές και πτώση της πίεσης, ωστόσο μπορούσαμε να κάνουμε ένα μπάνιο, φέτος ούτε αυτό δεν μπορούμε. Δεν συζητάμε το πρόβλημα του πόσιμου νερού, αυτό το έχουμε ξεχασμένο. Αγοράζουμε τόνους νερό για να πίνουμε και να μαγειρεύουμε, αλλά τώρα πλέον είναι πιο εύκολο να πιάσεις το Τζόκερ, παρά να βρεις νερό για να κάνεις ένα μπάνιο. Έρχονται οι εργαζόμενοι από τα ξενοδοχεία, που δουλεύουν μέσα στις κουζίνες και μας παραπονιούνται γιατί δεν βρίσκουν νερό για μπάνιο. Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες της Αφρικής δεν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες. Δίνουν συνέχεια άδειες για να χτίζονται ξενοδοχεία, χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τη δυνατότητα και τις αντοχές των υποδομών. 

Πρέπει επιτέλους κάποιος, να ελέγχει εάν μία περιοχή, αντέχει να φιλοξενήσει και άλλες ξενοδοχειακές μονάδες. Γεμίσαμε τεράστια ξενοδοχεία στην Καρδάμαινα και δεν έχουμε νερό ούτε για δείγμα. Απ’ ότι έχω ενημερωθεί, υπάρχει λύση στο πρόβλημα και έχει τεθεί στη Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. Μπορούν να γίνουν 3 γεωτρήσεις με κόστος που δεν θα ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ και να λυθεί το πρόβλημα. Έχω μιλήσει και με τον Δήμο και μου είπαν ότι είναι σε εξέλιξη η δημοπράτηση του σχετικού έργου. Έχει περάσει όμως αρκετός χρόνος από τότε και το πρόβλημα με το νερό συνεχίζεται. Τις προηγούμενες ημέρες είχε πάρει μία φωτιά στην περιοχή και δεν είχαμε νερό να την σβήσουμε, όταν ακόμα ήταν νωρίς. 

Εύχομαι να μην συμβεί τίποτα χειρότερο και να βελτιωθεί επιτέλους η κατάσταση, γιατί δεν αντέχουμε άλλο. Δεν θέλω να πιστέψω αυτά που ακούγονται από διάφορους, ότι λόγω της αντιπαλότητας του Προέδρου με την Δημ. Αρχή (επειδή ανήκει σε άλλη παράταξη) δεν βρίσκεται λύση. Να κάνουν όλοι ότι μπορούν, από όποια θέση βρίσκονται, για να δοθεί λύση, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/08 - 20:44
Τι λες ρε γραφια
Τωρα φταιει ο προεδρος γκαιμπελισκο; αναλαβε και μια φορα τις ευθυνες σου πληρωμενε γραφια.
14/08 - 19:32
Ανωνυμος
Που ειναι ο προεδρος του χωριου που ειναι εκλεγμενος 8 χρονια .Τι κανει στο χωριο του ;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/08 - 19:16
Αφου ειναι ανικανοι
Τι περιμενεις απ αυτους. Τιποτα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/08 - 15:14
ανωνυμε εισαι για γελια
το νερο στην καρδαμαινα το ακουω 20 χρονια. η μοναδικη δημοτικη αρχη που κυνηγα λυσεις, ειναι η σημερινη.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/08 - 11:32
τα ολέθρια αποτελέσματα.....
τα ολέθρια αποτελέσματα από μία δημοτική αρχή που επιμένει να στηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο τουρισμού και τις επεκτάσεις ξενοδοχειακών μονάδων !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ