Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θ. Πάχος: Ερωτήματα για την απαγόρευση να παίζουν τα παιδιά στην Πλατεία και την μεταφορά των απορριμμάτων στο Πυλί

03/07/2024
1523 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Πυλί σήμερα, με την απαγόρευση προς τα παιδιά να παίζουν στην πλατεία και την μεταφορά των απορριμμάτων στο λατομείο στην Λίμνη, μιλήσαμε με τον πρώην πρόεδρο κ. Θοδωρή Πάχο. Ο κ. Πάχος ο οποίος είχε παραιτηθεί εξαιτίας του γεγονότος ότι δημιουργήθηκε μεταναστευτική δομή στο Πυλί, μας τόνισε αποφάσεις που είχαν ληφθεί το 2019, 2020.

Πιο συγκεκριμένα το 2020 είχε ληφθεί απόφαση από το τοπικό συμβούλιο να δημιουργηθεί νέα παιδική χαρά ενώ το 2019 είχε λάβει απόφαση να απαγορευτεί η ρίψη σκουπιδιών στο παλιό λατομείο.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πάχος μας δήλωσε τα εξής:

« Με έκπληξη πληροφορήθηκα σήμερα την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην κεντρική πλατεία στο Πυλί ότι απαγορεύεται στα παιδιά να παίζουνε πρώτον στην πλατεία του χωριού μας και να χρησιμοποιούν μπάλα και μάλιστα να εμπλέκεται και η αστυνομία σε όλο αυτό. Έχω κάποια ερωτήματα. Πού πρέπει να πάνε τα παιδιά του χωριού μας και του τόπου μας να παίξουν; Αυτή η ανακοίνωση βλέπω ότι έγινε από τον αντιπρόεδρο του Πυλιού. Καλό θα είναι πρώτα να βρίσκουμε τις λύσεις και στη συνέχεια να εφαρμόζουμε τις αποφάσεις. Δηλαδή έπρεπε πρώτα να βρεθεί μια λύση και μια διέξοδος για το πού θα πηγαίνουν τα παιδιά μας να παίζουν και μετά να λαμβάνουμε τέτοιες αποφάσεις.

Να ξέρετε ότι είχε βρεθεί μια λύση για την παιδική χαρά στον Άγιο Γεώργιο. Το 2020 ως πρόεδρος της κοινότητας που ήμουν, είχε περάσει ομόφωνα από το τοπικό συμβούλιο η δημιουργία νέας παιδικής χαράς. Την απόφαση αυτή θα προτιμούσα ο αντιπρόεδρος να εφάρμοζε. ΄Όπως το 2019 βγήκα μπροστά στο να κλείσει το λατομείο της Λίμνης και να μην πετάει κανείς σκουπίδια κυρίως για λόγους δημόσιας υγείας. Καλώ όλο το τοπικό συμβούλιο να προστατέψει το χωριό μας. Δεν είναι δυνατόν όλο να τα φορτώνεται σε κάθε στιγμή το Πυλί».  

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 07:47
Πυλι
Καλημερα διάβασα τα διάφορα σχετικά με την πλατεια στο πυλι και θα ήθελα να σας πω την εμπειρία μου ε κοιμήθηκα δυο βραδεία σε γκαρσονιέρα στην πλατεια και ήταν φοβερή η φασαρία που γινότανε στην πλατεια με φωνές και άσχημο λεξιλόγιο πολυ άσχημο σταματησανε γυρω στις δώδεκα το βράδυ την άλλη ημέρα έφαγα με στην ταβέρνα στην πλατεια μαρτυριο πεντε φορες η μπάλα ήρθε στο τραπέζι μας δεν είναι όπως τα λέτε κάτι πρεπει να κάνει ο δήμος όλοι έχουν δίκιο και τα πεδεια και οι επιχειρησεις
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/07 - 21:23
.
κ.Θωδορη ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ????? ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΛΟΣΟΦΙΑ????? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ