Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θέμα ημερών η επαναλειτουργία του Δημοτικού ιατρείου Κω – Μεταφέρεται η ΚΟΜΥ (ΕΟΔΥ)

29/07/2022
354 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τις επόμενες ημέρες αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος δημοτικός ιατρός που σημαίνει ότι θα επαναλειτουργήσει το δημοτικό ιατρείο μετά από παύση ετών. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ», τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου το δημοτικό ιατρείο θα λειτουργήσει μετά από κατάλληλες παρεμβάσεις.  

Θυμίζουμε ότι το δημοτικό ιατρείο βρίσκεται στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη, εκεί όπου μέχρι και σήμερα, διενεργούνται τα δωρεάν rapid test για covid από την ΚΟΜΥ ( ΕΟΔΥ). Το σταθερό σημείο των τεστ από Δευτέρα 1η Αυγούστου μεταφέρεται στον πρώην παιδικό σταθμό στην Ιερού Λόχου 15. 

Ο νέος δημοτικός ιατρός , γενικός γιατρός στην ειδικότητα, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για ένα χρόνο σύμφωνα και με την προκήρυξη της θέσης από την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ. Θα εξετάζει ασθενείς, θα συνταγογραφεί, παραπέμπει και θα ασκεί όλα τα δυνατά καθήκοντα.  

Είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση η έλευση του δημοτικού ιατρού καθώς τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα στην δημόσια υγεία στην Κω έχουν προκαλέσει ένα τεράστιο αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες.  

Ο πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Γιάννης Καλλούδης μαζί με τα στελέχη και σε συνεννόηση με τον δήμαρχο εργάζονται αυτές τις ημέρες προκειμένου πολύ σύντομα ο νέος δημοτικός γιατρός να δεχτεί τους πολίτες της Κω στο ανακαινισμένο ιατρείο. Ευχόμαστε καλή αρχή.  

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/07 - 12:50
Χμ...για να δούμε
Ελπίζω να λειτουργεί σωστά.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ