Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Την Παρασκευή 6 Μαϊου το Παγκωακό Συλλαλητήριο για την Υγεία

26/04/2022
198 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Συνεδρίασε απόψε, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, το Συντονιστικό Όργανο που συγκροτήθηκε σύμφωνα με την απόφαση της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, για τη διεκδίκηση λύσεων στα ζητήματα της δημόσιας υγείας στο νησί μας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης: ο Έπαρχος Κω – Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή, η επικεφαλής στην παράταξη “Όραμα και Δράση” Ιωάννα Ρούφα και οι Πρόεδροι: του Ιατρικού Συλλόγου Κω Μαρία Φρατζάκη, του Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Κατερίνα Γαβαλά και του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γαρυφαλιά Καρανάσιου. 

Απουσίασαν οι δημοτικές παρατάξεις: “Δύναμη Αλλαγής” και “Λαϊκή Συσπείρωση”.


Το Συντονιστικό Όργανο αποφάσισε:

  1. Διοργάνωση Παγκωακού Συλλαλητηρίου, την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 11.30 π.μ έξω από το χώρο του Νοσοκομείου, επί της οδού Ιπποκράτους.
  2. Τη μετάβαση στην Αθήνα, αμέσως μετά το συλλαλητήριο, του Συντονιστικού Οργάνου, με την συμμετοχή σε αυτό και του συμπατριώτη μας ιατρού Γιώργου Κοπάδη, Διευθυντή ΕΣΥ στο Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» και την πραγματοποίηση συναντήσεων με εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών κομμάτων και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
  3. Tην παρουσίαση των προβλημάτων των δομών δημόσιας υγείας στο νησί μας, στα κεντρικά Μέσα Ενημέρωσης.
  4. Την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ότι αφορά τα στάδια διεκδίκησης και την ανάληψη πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση.

Το Συντονιστικό Όργανο καλεί όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας, το σύνολο του Κωακού λαού, να δώσουν βροντερό παρών με τη μαζική συμμετοχή τους στο Παγκωακό Συλλαλητήριο, για τη διεκδίκηση λύσεων στα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας μας. 


Γραφείο Τύπου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 27/04 - 11:33
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕΣ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ