Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Την Πέμπτη 29/2 η συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημ. Αρχής

26/02/2024
88 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Την 29η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00, καλείστε να συμμετέχετε στην 1η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, που προγραμματίστηκε να γίνει δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 3689/19-2-2024 έγγραφό μας, όπως προβλέπεταιστις διατάξεις του άρθρου 67Α του Ν.3852/2010 και προστέθηκε με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται θέματα, τα οποία αφορούν στο έργο της δημοτικής αρχής και ειδικότερα:

 • Έως δέκα (10) θέματα που τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους, εκ των οποίων τα τρία (3) από τους συμβούλους της πλειοψηφίας.
 • Έως δύο (2) θέματα που τίθενται από τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων.
 • Κάθε δημοτικός σύμβουλος και κάθε πρόεδρος κοινότητας μπορεί να θέσει έως ένα (1) θέμα.

Εφόσον υποβληθούν συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα από τους δημοτικούς συμβούλους και πάνω από δύο (2) θέματα από τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων, διενεργείται δημόσια κλήρωση από το προεδρείο, για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία θα εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των θεμάτων ορίστηκε η 25η Φεβρουαρίου 2024. 

Τα θέματα υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά έως την ανωτέρω ημερομηνία και έχουν ως ακολούθως: 


 1. Ενημέρωση για το νέο Νεκροταφείο Κεφάλου, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ζερβός Εμμανουήλ).
 2. Ενημέρωση για το νέο Δημοτικό σχολείο και το συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Αντιμάχειας, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Σταμάτιος Λοΐζος).
 3. Ενημέρωση για τον προγραμματισμό που αφορά στην κάλυψη των κενών (ελλείψεων) σε σχολικές αίθουσες και κτήρια, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Χατζηχριστοφής Παναγιώτης).
 4. Ενημέρωση για την τουριστική πολιτική Δήμου Κω και ο ρόλος του ΚΩ.ΑΝ. Α.Ε. για την υποστήριξη του εγχειρήματος, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρός).
 5. Ενημέρωση για την αξιοποίηση των θερμών – διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί από τη δημοτική αρχή και πολιτική στόχευση, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Αβρίθης Παναγιώτης).
 6. Ενημέρωση για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής στον τομέα του Αθλητισμού (2024-2028), (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Χρυσόπουλος Αλέξανδρος).
 7. Ενημέρωση για την επέκταση της Μαρίνας και του μόλου κρουαζιερόπλοιων, ως δύο μεγάλων στόχων της δημοτικής αρχής και ενέργειες υλοποίησης, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Καμπουράκης Σταμάτιος). 
 8. Ενημέρωση για το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Κ. Κω και η στοχοθεσία της δημοτικής Αρχής, (Δημοτική Σύμβουλος, κα. Κασσιώτη Γεωργία).
 9. Ενημέρωση για την αποκατάσταση και λειτουργία του 3ου δημοτικού σχολείου Κω (Αζίλο), (Δημοτική Σύμβουλος, κα. Μακρή Κυριακή). 
 10. Ενημέρωση για τη μελέτη που αφορά στην αντιμετώπιση διάβρωσης της ακτογραμμής στο Καμάρι Κεφάλου, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κοκαλάκης Γεώργιος).


Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Διονυσία Τελλή – ΤσιμισίρηΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/02 - 00:11
Αισχος
Άντε να δούμε τι βλακείες θα μας πεις πάλι για το τερατουργημα της κωαν Νικηταρά ντράπηκε και η ντροπή με τα κατορθώματα σου
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/02 - 21:50
αχ
έρχεται μια δύσκολη 5ετία για το νησί. Όλοι θα πάνε στον τουρισμό .... θα χαθούν επαγγέλματα, οι νέοι θα φύγουν πέρα ελαχίστων που αναγκαστικά θα γυρίσουν για να αναλάβουν τις επιχειρήσεις και τα γραφεία των γονιών (οι τυχεροί της υπόθεσης...που θα βγάλουν γρήγορα λεφτά), το χειμώνα θα υπάρχει νέκρα -φόβος και το καλοκαίρι δεν θα μπορείς να περπατήσεις έξω....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/02 - 21:47
ΚΩ.ΑΝ. Α.Ε. και τουριστική προβολή
τώρα μάλιστα... πειτε το έτσι. Πείτε οτι κάνατε την ΚΩΑΝ για τον τουρισμό.ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Το νησί δεν αντέχει άλλο. Η κατάσταση έχει γίνει απελπιστική και μη ελκυστική για τους ντόπιους νέους. Το νησί δεν μπορεί να υπάρχει μόνο για τον τουρισμό. ΑΚΟΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/02 - 21:39
εφιέστατο και μπράβο μου που το είπα
κάπως έτσι θα εξελιχθεί ετούτη η συνεδρίαση. Πάντως μπράβο τους γιατί δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ΔΥΣΆΡΕΣΤΑ. Η μια βλακεία μετά την άλλη και καμαρώνουν . Ασ ρωτήσω εμένα τι γίνεται με την ΚΩΑΝ και ασ απαντήσω οτι όλα βαίνουν καλώς. εεε ρε πως σας γλεντάνε έτσι και τους φιλάτε σταυρωτά. Εβγαλαν και φώτο στο ΕΕΕΕΚ...ένα έργο που αν δεν έμπαιναν μπροστά οι γονείς ακόμα θα περίμεναν τα παιδιά μας....αυτοί είναι και αυτοί είστε....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και στο τέλος θα σας πουν οτι τους έχετε αναγκη γιατί είναι οτι πιο διεφθαρμένο υπάρχει.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/02 - 17:04
Τι διαβαζουμε?
Θα ρωτησουν τους εαυτους πχ για την Κωαν??.Ημαρτον….μαζεψτε τους και κρυψτε τους!!Οχι αλλο!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/02 - 16:33
Για κλάματα!
Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει! Κάνουν συνεδρίαση, όπου οι σύμβουλοι της δημοτικής αρχής, ρωτούν!!!! άκουσον+ άκουσον, τη δική τους δημοτική αρχή για τα έργα που αυτή η δημ. Αρχή. έπρεπε να κάνει!!! Τι διαστροφή είναι αυτή;; ή μάλλον, πόσο κορόιδα σας θεωρούν εσάς τους Κώους;;;!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ