Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Την Πέμπτη 30/5 συνεδριάζει (σε 2 συνεδριάσεις) το Δημοτικό Συμβούλιο Κω

24/05/2024
221 Εμφανίσεις
13 Σχόλια

Σας προσκαλούμε σε ειδική μεικτή συνεδρίαση(δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη)του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, στην αίθουσα συνεδριάσεων του, στις 30 Μαΐου 2023,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 παρ. 4 του Ν. 3463/2006  (ΦΕΚ 114/8-6-2006, Τεύχος Πρώτο) και του άρθρου 6 του Ν. 5056/2023 «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης οικονομική και διοικητική διαχείριση οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ευζωία των ζώων συντροφιάς, κατασκευή και αναβάθμιση λειτουργούντων χερσαίων συνοριακών σταθμών και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών» (ΦΕΚ 163/6-10-2023, Τεύχος Πρώτο), με το παρακάτω μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη:

«Έγκριση ισολογισμού αποτελεσμάτων χρήσεως 2021, του πίνακα διαθέσεως αποτελεσμάτων και των προσαρτήσεων Δήμου Κω» (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα. Κασσιώτη Γεωργία).

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε σε τακτική μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω (δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεών του και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) στις 30 Μαΐου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/7-6-2010, Τεύχος Πρώτο),όπως αντικαταστάθηκε από το  «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης οικονομική και διοικητική διαχείριση οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ευζωία των ζώων συντροφιάς, κατασκευή και αναβάθμιση λειτουργούντων χερσαίων συνοριακών σταθμών και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών» (ΦΕΚ 163/6-10-2023, Τεύχος Πρώτο), με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1.Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Κω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΚΩΑΝ (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Νικηταράς).

2.Έγκριση 2ης υποχρεωτικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Κω οικονομικού έτους 2024 – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

3.Λήψη απόφασης για την εναρμόνιση και τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών, μετά την κατάργηση του νομικού προσώπου με την επωνυμία: Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών (ΔΟΠΑΒΣ), κατόπιν της εισηγητικής απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Χατζηθωμά- Κυπραίου Κατερίνα).

4.Λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή μισθωμάτων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 57 παρ. 5 του Ν. 5059/2023 (ΦΕΚ 215/22-12-2023 Τεύχος Πρώτο), κατόπιν της εισηγητικής απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής(Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

5.Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των τροφείων για τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κω για το σχολικό έτος 2024-2025, κατόπιν της εισηγητικής απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής(Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Χατζηθωμά- Κυπραίου Κατερίνα).

6.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση στάθμευσης ΑΜΕΑ βάσει της υπ’ αριθμόν 205/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Κω. (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

7.Έγκριση του απολογισμού του επιχειρησιακού προγράμματος Δήμου Κω 2021-2023 για την διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

8.Έγκριση συμφωνητικού συνεργασίας του Δήμου Κω με φιλοζωικό σωματείο και εξουσιοδότηση του Δημάρχου Κω, κ. Νικηταρά Θεοδόση, για την υπογραφή του (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

9.Έγκριση – Κατάρτιση πινάκων μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2025-2028 του Δήμου Κω (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

10.Λήψη απόφασης για την έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δήμου Κω, για το έτος 2024 (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Σταμάτα – Ελένη Βουκελάτου - Χριστοδουλίδη).

11.Λήψη απόφασης επί του αιτήματος του κ. Χατζηδαυίδ Δαυίδ, για αποζημίωση με οικόπεδο της τράπεζας γης στην επέκταση του σχεδίου πόλεως Κω με ΚΜ 1551 Γαιών Κω – Εξοχής (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος).

12.Λήψη απόφαση για τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Δημοτική Επιτροπή, ως προς τη λειτουργία των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Χατζηθωμά- Κυπραίου Κατερίνα).

13.Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου Κω για λειτουργιά παραρτημάτων νηπιαγωγείων Δήμου Κω για το σχολικό έτος 2024-2025 (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Χατζηθωμά- Κυπραίου Κατερίνα).

14.Ορισμός εκπροσώπων Δήμου Κω στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) – WHOHellenicHealthyCitiesNetwork– Διάθεση ποσού ετήσιας συνδρομής (Εισηγήτρια: Πρόεδρος του Δ.Σ., κα Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη).


Η Πρόεδρος του Δ.Σ.


Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 13
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/05 - 18:07
ΚΩΑΝ
Το φαγοποτι δεν εχει ορια και ο λαος δεν εχει τα βασικα, γιατρους, σχολεία (αν αυτα που εχουμε στο νησι λεγονται σχολεία), οδικο δικτυο.. Το νησι ειναι σε χαλια κατασταση, ενα απεραντο σκουπιδαριο.. Πολυ κριμα.. Αλλα θα πρεπει να ξεσηκωθουμε ολοι.. Τι καθομαστε.. Εξω απο το δημαρχειο
Σταματης Γ.
Σταματης Γ. 27/05 - 00:16
Σιφακης και Δύναμη Αλλαγής ζζζζ
Υπνε που παίρνεις τα παιδια παρε και αυτά της Δύναμης Αλλαγής μαζί με τον αρχηγό τους.Ο Νικηταρας παει στην Αστυπάλαια μαζί με το νέο διςυθυντη του ΚΩΑΝ. Ο ίδιος κάνει συναντήσεις,προγραμματισμό αλλά η προκήρυξη της θέσης ακομη δεν. Πως το ειπε ο Κλαδης. Δεν έχουμε αντιπολιτευση
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/05 - 22:47
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
γιατρούς δεν έχουμε, σχολεία δεν έχουμε και εσείς αδειάζετε τις δημόσιες υπηρεσίες για να φανεί η ΚΩΑΝ και τις δίνετε επιπλέον λεφτά για το τίποτα. ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ; Οτι δεν καταλαβαίνουμε τι κανετε; Οτι θα χαίρετε εκτιμησης για πάντα ; Οτι δεν θα έρθει η ώρα και για σας; ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ. και δεν είμαι απο αυτούς που ζητησαν ρουσφέτια. Απλώς σας πίστεψα και θέλησα να σας δώσω μια δευτερη ευκαιρία αλλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΊΖΑΤΕ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/05 - 21:25
Αισχος
Γιατρούς δεν έχουμε σχολεία δεν έχουμε καθαριότητα δεν έχουμε ασφαλείς δρόμους δεν έχουμε άλλα λεφτά για την κωαν ασφαλώς έχουμε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/05 - 17:02
Ντροπη
Καλά να πάθουμε απαξιώνει διαλύει τις υπηρεσίες του δήμου για την κωαν για να καταλήγουν όλα στη τσέπη του
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/05 - 08:49
Οχι βεβαια
Οι πεινασμενοι δεν χορταινουν ποτε!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/05 - 13:29
Έλεγχος
Έλεγχος εδώ και τώρα άκου αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τόσα χρόνια τους πληρώνουμε και δεν είδαμε τίποτα και αυτοί θα συνεχίσουν να τρώνε ?Δήμαρχε δεν χορτασες?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/05 - 01:15
ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ
μην μασήσει η αντιπολίτευση . Είμαστε μαζί της στο θέμα της ΚΩΑΝ. Κανένας πολίτης δεν θέλει την ΚΩΑΝ και δεν πιστεύει και τίποτα απο όσα υπόσχεται ο νυν. Εχουν ξαναγίνει τέτοιες εταιρίες και τα χρήματα έχουμε μαθει πια που πανε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/05 - 00:32
αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΩΑΝ ....
αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΩΑΝ, με 1,5 εκατ. προγραμματικές συμβάσεις από το Δήμο κάτι δεν πάει καλά !!! Είναι μεγάλο το φαγοπότι, θα πρέπει να προτείνει η αντιπολίτευση να μπουν ορκωτοί λογιστές... Τον βλέπω το Δήμαρχο υπόδικο, να χάνει τη θέση του ....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/05 - 00:19
Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΩΑΝ
Τρώνε με χρυσά κουτάλια ....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/05 - 00:13
Κωαν
Πρώτο πρώτο θέμα χωρίς ντροπή ρε που πάμε???
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/05 - 21:47
Θελουμε
Δυνατη αντιπολιτευση!!! Ολοι μαζι να μην τους χαριστειτε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/05 - 18:00
Το πρώτο θέμα
με την ΚΩΑΝ δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει έτσι ΗΛΙΑ ΑΚΟΥΣ;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ