Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τμήμα ΑΧΕΠΑ Κω:…«Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τη νέα γενιά, διότι το μέλλον της Ευρώπης τους ανήκει»

04/06/2024
198 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κω – «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»με τίτλο «Συναντώντας την Ευρώπη: οι νέοι στο τιμόνι»στον πολυχώρο «ΑΛΕΚΑ»του Δήμου Ζωγράφου στις 31 Μαΐου 2024 στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον φοιτητικό σύλλογο του τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τον ΟΔΕΘκαι τον Δήμο Ζωγράφου, υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS

Η εκδήλωση προσέλκυσε πάνω από 100 φοιτητές, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους ομιλητές κ Αθανάσιο ΒασιλόπουλοCommunication & Digital Marketing Managerσε EU projects Researchκαι κ Φίλιππο Καμάρηυπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα για τα προγράμματα της ΕΕ, σε εργασιακό και εκπαιδευτικό τομέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) - τ. Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Οδικής Ασφάλειας & Υπεύθυνος Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας (Περ. Αττικής) κ. Κώστας Μαρκουίζος (Ιαβέρης), ο τ. κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Κώστας Βαρσάμης, ο πολιτικός αναλυτής κ. Απόστολος Πιστόλας, ο κοινοτικός σύμβουλος Δήμου Κω κ. Παναγιώτης Βασιλείου, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Κώων Αττικής κ. Νίκος Φλυτζάνης, ο εκπρόσωπος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κώστας Δρακόπολοςκαι μέλη της  AHEPA HELLAS

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδροςτου τμήματος ΑΧΕΠΑ Κω – «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»κ. Αντώνης Γιαννικουρήςκατά τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην ανάγκη υποστήριξης της νέας γενιάς στην νέα ευρωπαϊκή πραγματικότητα, υπογραμμίζοντας ότι:…«Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τη νέα γενιά, διότι το μέλλον της Ευρώπης τους ανήκει. Η επένδυση στις νέες και στους νέους μας, παραμένει μια προστιθέμενη αξία για την πατρίδα μας μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ενώ η υποστήριξη και η ενδυνάμωση τους, είναι κρίσιμη για τη δημιουργία μιας κοινωνίας πιο δίκαιης, βιώσιμης και δυναμικής».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και αντιπρόεδρος Εκπαίδευσηςτου τμήματος ΑΧΕΠΑ Κω – «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»κ. Γιώργος Κούτσικας, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την δική του εμπειρία σε ευρωπαϊκά προγράμματα αναφέροντας:…«Η ΕΕ φροντίζει για τον φοιτητή και τον νέο Έλληνα, αφού ο νέος Έλληνας δεν υστερεί σε τίποτα τόσο σε ευκαιρίες όσο και σε ικανότητες σε σχέση με συνομηλίκους του στην Ευρώπη».

Την εκδήλωση συντόνισε η κα Κωνσταντίνα Λουκάνη, στην οποία αποδίδουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες για την άρτια διοργάνωση και συνεργασία. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, που στήριξαν την εκδήλωσή του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κω – «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»για την νέα γενιά.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/06 - 16:24
ΑΑΑΑΑΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ
ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?????? ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗ ΛΕΩ....ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΑΡΧΙΩΤΑΚΙΑ, ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΟΟΟΟΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΧΑΧΑΧΑ, ΕΊΝΑΙ???????
Κοινοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης
Κοινοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης 04/06 - 15:06
Ημαρτον
Αυτός ο δήμος είναι υπό κατάρευση. Κοινοτικός σύμβουλος

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ