Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το καλωσόρισμα του Καλοκαιριού από την ΕΓΕ ΚΩ

03/06/2024
463 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Ένα ευχάριστο βραδάκι Κυριακής πέρασαν οι φίλες της ΕΓΕ, (Ένωσης Γυναικών Ελλάδος), παράρτημα Κω, στον φιλόξενο χώρο του ‘Ξενοδοχείου Πέλαγος’ του κ. Γιώργου Κουτσού.      

Η αεικίνητη πρόεδρος κ. Μαίρη Φάκκου, μαζί με τα δραστήρια μέλη του ΔΣ, καλωσόρισαν τις φίλες της ΕΓΕ και μαζί το καλοκαιράκι που έρχεται.

 Ακολούθως αναφέρθηκαν και στην γιορτή της Μητέρας αλλά και της Οικογένειας (1 Ιουνίου), που συμπίπτει με το πρώτο χαμόγελο του καλοκαιριού. Το παράρτημα ΕΓΕ Κω, συμπληρώνει εφέτος 40 χρόνια δημιουργικής λειτουργίας, στηρίζει και ασχολείται με τα θέματα της γυναικάς, όπως  την ενδοοικογενειακή βία, τα κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά ζητήματα, με διάφορες πολιτισμικές εκδηλώσεις,  που συμβάλουν και στην οικονομική ενίσχυση της ΕΓΕ.                         

Μαζί με τα πεπραγμένα, προγραμματίζεται μελλοντικά στις 28 Ιουλίου, μουσικοθεατρική παράσταση στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο, για να τιμήσουν την Αντιμαχείτισσα τραγουδίστρια Μαρία Παπαγκίκα, που ξεχώρισε καλλιτεχνικά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, σε Σμύρνη και σε Αμερική. Την  επιτυχημένη βραδινή εκδήλωση, που περιελάμβανε ποτό, με πλούσιο μπουφέ μουσική τραγούδι και χορό, συντρόφεψαν καλλιτεχνικά,  στο συνθεσάιζερ ο Γιάννης Βαρκάς και στο τραγούδι η Ανθίππη Παπαηλία. Καλό Καλοκαίρι.

Ξανθίππη Αγρέλλη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/06 - 20:51
Μάλιστα
Δεν κανουν κατι κακο και οι περισσοτερεςκυριες ειναι χήρες λιγο να περνανε καλά δεν ενοχλειι κανενα.Τα προβληματα δρν θα αυξηθουν με ενα ποτηρι κρασι
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 03/06 - 18:49
Ιδιωτης
Πολυ ωραια εκδηλωση. ΑΝΑΖΗΤΩ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/06 - 12:27
Μαλιστα!!!
Τα προβληματα λυμενα!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ