Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το ξενοδοχείο “K. ILIOS” στο Τιγκάκι γιόρτασε τα 40 χρόνια λειτουργίας του

05/07/2024
2013 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

40 χρόνια ανατέλλει ο «ΉΛΙΟΣ» στο Τιγκάκι της Κω

Με μία επετειακή και εορταστική βραδιά η οικογένεια Ήλιου γιόρτασε τα σαράντα χρόνια λειτουργίας του ξενοδοχείου στο Τιγκάκι της Κω με συγγενείς, φίλους και επαναλαμβανόμενους επισκέπτες. 

Ήταν Ιούλιος του 1984 όταν ο Κωνσταντίνος Ήλιος και η σύζυγος του Παναγούλα μετανάστες στην Γερμανία αποφασίζουν να δημιουργήσουν το ξενοδοχείο Κ.  ΗΛΙΟΣ. 

Σε αυτή τους την προσπάθεια υποστηρίχθηκαν από την ιδέα που είχαν τα αδέλφια Νικηταρά για την δημιουργία μιας οικογενειακής ξενοδοχειακής μονάδας.  

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατάφεραν με πολύ κόπο, μεράκι και προσωπική εργασία να το ολοκληρώσουν και στις 4 Ιουλίου του 1984 να υποδεχθούν τους πρώτους πελάτες τους. 

Το όραμα του Ασφενδιανού Κώστα και της Γιαννιώτισσας Παναγούλας Κέτσιου  επετεύχθη αφού όλα αυτά τα χρόνια οι υπηρεσίες  που προσφέρει το ξενοδοχείο αλλά και οι σχέσεις πλέον που έχουν δημιουργηθεί με πολλούς από τους πελάτες τους είναι ανεκτίμητες. 

Η Δήμητρα και ο Νίκος Ήλιος έκαναν ένα σύντομο χαιρετισμό και στην συνέχεια κάλεσαν τους γονείς τους να κόψουν την τούρτα με την παρουσία και των υπολοίπων μελών της οικογενείας, της Μαρίας, του Γιώργου και της Μαρίνας. 

Η βραδιά ήταν αφιερωμένοι σε όλους αυτούς που τέσσερις δεκαετίες τώρα στήριξαν και διατήρησαν με κάθε τρόπο ζωντανό το όραμα των δημιουργών του.  

Τα σαράντα χρόνια γιορτάστηκαν με μουσική, τραγούδι, πλούσιο μπουφέ, χορευτικό  και βεγγαλικά υπό τους ήχους του dj Γιάννη Καματερού. 

Τυχερές της βραδιάς δύο Πολωνές, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε ήταν αυτές όπου κέρδισαν την δωρεάν διαμονή για μία εβδομάδα στο ξενοδοχείο, το καλοκαίρι του 2025. 


Καλλιόπη Δανελλάκη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/07 - 10:12
Γνώστης
Ασχολιαστο το γεγονός....Η Κως είναι ένα μεγάλο χωριό και όλοι δυστυχώς γνωριζόμαστε...... Τί; Δεν γνωριζόμαστε;...... Ένας και ένας.....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/07 - 21:03
ΦΙΛΟΣ
ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ. ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΣΚΛΗΡΑ,ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΣΑΣ.
Ολγα
Ολγα 05/07 - 18:29
Ανώνυμος?
Ο Επαγγελματίας ξέρει και δεν ρίχνει βεγγαλικά χωρίς την άδεια τις πυροσβεστική!!! Πολύ κακία και μιζέρια αλλά ότι ζηλεύουμε τα κοροιδευουμε....
Μαρια
Μαρια 05/07 - 15:58
Μια τέλεια επετειακή βραδυα
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.Ευχομαστε από καρδιάς να έχουν ΥΓΕΙΑ ΠΡΌΟΔΟ, ΕΥΗΜΕΡΊΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΈΜΟΡΦΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!
Ελενη
Ελενη 05/07 - 15:29
,***
Έλεος γιατί τόση τοξικότητα ?ημουν εκεί ...η βραδιά ήταν υπέροχη, τα βεγγαλικά εξερετικα με ασφάλεια από πολύ έμπειρο επαγγελματία, με άδεια και όλα τα μέτρα προστασίας ! ας χαρούμε με τα όμορφα και ας αφήσουμε την μιζέρια
Μαρια
Μαρια 05/07 - 15:23
...
Από ολα οσα είδατε αυτό βρήκατε να σχολιάσετε?? Θα μπορούσατε να δώσετε μια ευχή για την οικογένειά και για την υπέροχη βραδιά που ετοιμασαν για συγγενείς και φιλους! Πέρα από αυτό όμως αφού ξέρω, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπηρχε άδεια από την πυροσβεστική και ειχαν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται σε περίπτωση αναγκης.κανεις δεν θέλει να πάρει φωτιά το νησι μας αλίμονο...
Αννα
Αννα 05/07 - 15:11
Έλεος!!!
Λέτε να μην υπήρχε μέριμνα ;;τα έριξε εταιρία που γνωρίζει παρά πολύ καλά τις διαδικασίες δεν θα έθεταν σε κίνδυνο κανέναν μετά από την φωτιά στο νησί …
Αναγνώστες
Αναγνώστες 05/07 - 11:31
Πυροπροστασια
Όλα καλά αλλά τα βεγγαλικά μέσα στον καύσωνα επιτρέπονται από την Πυροσβεστική; Μην δίνουμε αρνητικά παραδείγματα γιατί τα βεγγαλικά ευθύνονται για πολλές επικίνδυνες πυρκαγιές .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ