Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το Neptune Luxury Resort βραβεύεται με το πιστοποιητικό Γαλάζιας Σημαίας για 22 συνεχόμενα έτη

09/07/2024
140 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Κως, Ελλάδα - 9 Ιουλίου 2024 –Το Neptune Luxury Resort ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι έχει βραβευτεί με το διεθνώς αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Γαλάζιας Σημαίας για την παραλία του για εντυπωσιακά 22 συνεχόμενα χρόνια! Αυτός ο τιμητικός οικολογικός τίτλος επιβραβεύει τη δέσμευσή μας για τη διατήρηση υψηλών προτύπων στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, την ποιότητα του θαλασσινού νερού, τη διαχείριση της παραλίας και την ασφάλεια.

Από την πρώτη φορά που αποκτήσαμε την Γαλάζια Σημαία το 2003, το Neptune Luxury Resort διατηρεί σταθερά αυτά τα υψηλά πρότυπα χρόνο με τον χρόνο. Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε ξανά αυτήν την αναγνώριση για την περίοδο του 2024, σηματοδοτώντας ακόμα μια χρονιά της αφοσίωσής μας στην ποιότητα των παράκτιων περιοχών.

«Η επίτευξη της βράβευσης με την Γαλάζια Σημαία για 22 συνεχόμενα χρόνια αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο που αντικατοπτρίζει τις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας να παρέχουμε ένα ασφαλές, καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον για τους επισκέπτες μας», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζαρίκος, Γενικός Διευθυντής του Neptune Luxury Resort. «Αυτό το βραβείο ενισχύει τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς των παραλιών μας».

Blue Flag 2024 - Η Ελλάδα Κατατάσσεται 2η Παγκοσμίως με 652 Βραβευμένες Τοποθεσίες

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμβάλλουμε στην κατάταξη της Ελλάδας ως τη δεύτερη χώρα παγκοσμίως με τις περισσότερες βραβευμένες τοποθεσίες Blue Flag το 2024, με συνολικά 652 βραβευμένα σημεία.

Σχετικά με το Neptune Luxury Resort

Το Neptune Luxury Resort βρίσκεται στο γραφικό χωριό Μαστιχάρι στην Κω. Διακρίνεται για την εξαιρετική φιλοξενία του, το θέρετρο προσφέρει πολυτελή διαμονή και άριστη εξυπηρέτηση. Αφοσιωμένο στην γαστρονομική αριστεία και τη βιωσιμότητα, το Neptune Luxury Resort εξασφαλίζει μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:www.neptune.gr. Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:Facebook,Instagram,LinkedIn.
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ