Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τομεάρχης του Παθολογικού Τομέα στο νοσ/μειο Κω η κ. Μαρία Φρατζάκη

25/05/2022
115 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ο κ. Γιάννης Καμπανής

Για τα επόμενα τρία χρόνια η κα. Μαρία Φρατζάκη θα είναι η τομεάρχης του παθολογικού τομέα του νοσοκομείου –Κ. Υ. Κω. Θυμίζουμε ότι η γενική γιατρός είναι η πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω. 

Αναλαμβάνει έναν δύσκολο τομέα καθώς θα είναι υπεύθυνη για την παθολογική κλινική, την παιδιατρική, την καρδιολογική, την νεφρολογική και το Κέντρο Υγείας.

«Σκοπός είναι η ενεργή συμμετοχή για την εξεύρεση λύσεων στα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν, την σωστή λειτουργία των κλινικών, την διαρκή εκπαίδευση των συναδέλφων, καθώς και την αξιολόγηση των γιατρών. Παράλληλα, θα υπάρχει συνεργασία με όλες τις πλευρές για την επιστημονική βελτίωση των κλινικών και την εξεύρεση λύσεων που απασχολούν τον παθολογικό τομέα», ανέφερε η κ. Φρατζάκη.

Ο πιο μεγάλος ασθενής του νοσοκομείου πάντως είναι ο παθολογικός τομέας, καθώς πολλές κλινικές είναι υποστελεχωμένες. Μέχρι πρότινος, τομεάρχης ήταν ο κ. Νίκος Μαυροειδής. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθήκοντα Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Καμπανής, θέση που μέχρι πρότινος κατείχε η κ. Έλλη Καρανίκα. Ο κ. Καμπανής και στο παρελθόν είχε διατελέσει διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας επί δέκα χρόνια και παράλληλα εκτελούσε και χρέη Διοικητή του νοσοκομείου 

Για την μεταφορά όλων των εξωτερικών ιατρείων στο ΙΚΑ απαιτείται εξοπλισμός και προσωπικό  

Σε ερώτηση για την αποσυμφόρηση του νοσοκομείου και την μεταφορά ιατρείων στο ΙΚΑ στο Πλατάνι η κ. Φρατζάκη μας δήλωσε: « Είμαστε θετικοί στην αποσυμφόρηση του νοσοκομείου και της αξιοποίησης του κτιρίου στο Πλατάνι με εξωτερικά ιατρεία, όμως αυτό πρέπει να γίνει μετά από διάλογο, σωστό προγραμματισμό. 

Με τις παρούσες συνθήκες, λόγω ελλείψεων προσωπικού και τεχνολογικού εξοπλισμού, προς το παρόν, δεν μπορούν να μεταφερθούν όλα τα εξωτερικά ιατρεία στο Πλατάνι. Αν γίνει αυτό, θα δημιουργηθούν προβλήματα στους ασθενείς και το νοσοκομείο. Αν όμως εξασφαλιστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός και το προσωπικό πχ νοσηλευτές κτλ, τότε μπορούν να μεταφερθούν όλα τα εξωτερικά ιατρεία στο κτιριακό συγκρότημα Πλατανίου».


Σάντυ Λαδικού   


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 26/05 - 22:50
Κοινωνία
Εύγε Μαρίτσα μου. Αγαπημένη γιατρός πάντα επιτυχίες.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ