Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τον έψαχναν σε τρεις χώρες και τελικά συνελήφθη στην Κω!

19/09/2023
845 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δεν συναινεί να εκδοθεί στις αυστριακές Αρχές, ο 30χρονος αλλοδαπός από τη Συρία ο οποίος συνελήφθη στην Κω καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διακίνησης μεταναστών σε χώρες του εξωτερικού.

Τον αλλοδαπό εντόπισαν στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 στην Κω, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, και καθώς διωκόταν, σύμφωνα με έγγραφο των αυστριακών Αρχών, για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μεταναστών, πράξεις που έγιναν στην Αυστρία και σε γειτονικές αυτής χώρες, συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος αναζητούνταν από τρεις χώρες του εξωτερικού την Αυστρία, Νορβηγία και Ισλανδία για την υπόθεση αυτή, καθώς φέρεται να μετέφερε από Τουρκία στην Ελλάδα και εν συνεχεία στην Αυστρία και σε γειτονικές χώρες αυτής, μετανάστες που δεν είχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πάντως ο 30χρονος Σύριος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και χθες συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Νίκο Μουτσάκη προσήχθη ενώπιον της Εισαγγελέως Εφετών Δωδεκανήσου όπου και δήλωσε ότι δεν συναινεί για την έκδοσή του. Έτσι ο αλλοδαπός θα κρατηθεί προσωρινά σε σωφρονιστικό κατάστημα έως ότου αποφανθεί για την έκδοσή του ή μη το Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου.


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ