Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τοποθετήθηκαν 2 απινιδωτές στην Κοινότητα Ασφενδιού προσφορά του Βακούφ Κω

10/05/2024
186 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Ευχαριστούμε θερμά τον Οργανισμό Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω και την πρόεδρο, κα. Ελβάν Κοτζαογλάν, για την δωρεά τών 2 εξωτερικών απινιδωτών τελευταίας τεχνολογίας, στην Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού οι οποίοι τοποθετήθηκαν στην πλατεία Κιαπόκα στο Ζηπάρι και πιο συγκεκριμένα εξωτερικά του κτιρίου τής λέσχης φιλίας καθώς και στην πλατεία Τιγκακίου εξωτερικά του εστιατορίου Rooster του κ. Μιχάλη Κατρά.
Επίσης ευχαριστούμε  τον κ. Χρήστο Σιδέρη, εκπαιδευτή του Ερυθρού Σταυρού για την εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες και στην χρήση τού απινιδωτή  σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα.


Σεβαστιανός Παρβέρης, Πρόεδρος κοινότητας Ασφενδιού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Κάτοικος Ζηπαρίου
Κάτοικος Ζηπαρίου 11/05 - 12:21
Περι μπαρουφών
Στο Δημοτικό ιατρείο 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμος. Έτσι απλά να χαμε να λέγαμε τα περι εντυπώσεων.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/05 - 11:18
Τρείς λαλούν
Οεο...
Διασώστης
Διασώστης 11/05 - 00:37
Διασώστης
Επειδή δεν γνωρίζεις την δράση του Βακούφ καλό θα ήταν να ενημερωθείς ότι θα τοποθετηθούν σε όλες τις κοινότητες απινιδωτες τίς επόμενες ημέρες. Επίσης τα σημεία που ανέφερες δεν είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24 ωρο αντίθετα με τους εξωτερικούς απινιδωτες που ανά πάσα ώρα μπορείς να τους πάρεις. Καλό θα ήταν πρίν πούμε οτιδήποτε να γνωρίζουμε και όχι να ρίχνουμε μια μπαρουφα για να κάνουμε εντύπωση.
Κάτοικος Ζηπαρίου
Κάτοικος Ζηπαρίου 10/05 - 22:55
Απινιδωτές
Στο Ζηπάρι έχει ο Παπαθωμάς, στο δημοτικό σχολείο, στο δημοτικό ιατρείο και στο γήπεδο του ποδοσφαίρου σύνολο 4 και βάλατε και πέμπτο? Ας έμπαινε Μαρμάρι ή Μαστιχάρι κοντά στην Παραλία. Όσο για το Τιγκάκι οκ. Είστε και στην Πολιτική προστασία υποτίθεται πρέπει να τα ξέρετε αυτά.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ