Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

20/06/2024
66 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΟΓΕΔΥ)

Στις 27/6/2024 και ώρα 11:30π.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου με θέμα: «Τροποποίηση Οργανισμού»

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου επαναφέροντας τις πιο σκληρές μνημονιακές πρακτικές και με ξεκάθαρη στόχευση την μείωση του ελεγκτικού έργου του Δημοσίου προς όφελος ιδιωτών προχωρά σε τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας υποβαθμίζοντας τις γεωτεχνικές δομές και βάζει βόμβα στα θεμέλια της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής, αλλά της Δημόσιας Υγείας. Ισχυρίζεται ότι εξοικονομεί έτσι κάποιες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, αλλά ταυτόχρονα δεν αναφέρει ότι δημιουργεί αντικίνητρα για στελέχωση των ακριτικών νησιών με υπαλλήλους αφήνοντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους χωρίς τις υπηρεσίες των γεωτεχνικών υπαλλήλων. Δεν αναφέρει ότι εξαφανίζει υπηρεσίες και θέτει με αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία και την πρωτογενή παραγωγή.

Ενημερώνουμε ότι στις 17/6/2024 που συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή παρά τις έντονες αντιδράσεις των μελών της ο Οργανισμός πέρασε κατά πλειοψηφία.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις μεταβαίνει στην Ρόδο ο Πρόεδρος της ΠΟΓΕΔΥ και σε συνεργασία μετά Περιφερειακά Συμβούλια των Γεωτεχνικών του Νοτίου Αιγαίου θα πραγματοποιήσουν στις 26-27/6/2024 συνελεύσεις-συγκεντρώσεις συνέντευξη Τύπου  και συναντήσεις με επικεφαλείς παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Πρέπει να καταλάβει ο κύριος Περιφερειάρχης ότι η προστασία της Δημόσιας Υγείας, αλλά και της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής είναι αδιαπραγμάτευτη.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΟΓΕΔΥ)


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ