Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση 2 αυτοκινήτων κοντά στο 4ο Δημ. Σχολείο Κω

01/02/2024
3844 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους 2 ΙΧ αυτοκίνητα, πίσω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο (σημείο όπου έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα).

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν εκτός απο υλικές ζημιές να μεταφερθεί ο ένας οδηγός στο νοσοκομείο (δεν έχει κάτι σοβαρό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες).

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Kingdom
Kingdom 02/02 - 09:08
ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΠ
Να τοποθετηθούν μέγαλυτερα και περισσότερα STOP ??,κάθε μέρα γίνονται αυτά μπροστά στα μάτια μας όταν περιμένουμε να σχολασουν τα παιδιά μας, τρέχουν, παραβιάζουν, μιλούν στα κινητά τηλέφωνα.....
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ 02/02 - 07:11
🤔
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/02 - 21:25
Στοπ και κόκκινο
Μάθετε να σταματάτε στο Στοπ και στο Κόκκινο αρχικά και θα πάνε όλα καλά! Έχει μείνει στάσιμη η εγκεφαλική νοημοσύνη. Αν κάθε αυτοκίνητο είχε τεχνητή νοημοσύνη και έστελνε δεδομένα σε μια βάση του ΚΟΚ και μπορούσε να έλεγχει ανά πάσα στιγμή κάθε οδηγό, θα είχε αφαιρέσει από πολλούς τα διπλώματα που τα πήραν κατά τύχη.
Αντωνης
Αντωνης 01/02 - 20:51
Ιδέα
Ελπίζω ο οδηγός να είναι καλά στην υγεία του και περαστικά του! Χωρίς να θέλω να αναφερθώ στο ποιος έχει στοπ και ποιος όχι, στο συγκεκριμένο σταυροδρόμι υπάρχει δημοτικό σχολείο και παιδικός σταθμός! Δεν θα έπρεπε κανένας να τρέχει! Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει οδηγική παιδεία σε αυτήν την χώρα! Δυστυχώς εκεί το στοπ παραβιάζεται συνέχεια! Και εμένα μια φορά πήγαν να με τρακάρουν όπως κατέβαινα την Σκευου Ζερβού! Μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα από την δημοτική αρχή να αντιγράψει το έργο που έχει γίνει στην διασταύρωση του γυμνασίου? Αλλά αυτήν την φορά να υπολογίσει και το που θα πηγαίνουν τα νερά σε περίπτωση βροχής και να μην πλημμυρίσει ο τόπος!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/02 - 19:40
Τι είναι χειρότερο?
Αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο. Το οτι δεν αλλάζει κάτι σαυτό το σταυροδρόμι ή το οτι τα ταγάρια δεν βλέπουν το στόπ? Άλλη μια περίπτωση που δυστυχώς για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να χαθούν ζωές.
Ανώνυμοςβασω
Ανώνυμοςβασω 01/02 - 19:18
Έλεος
Είναι η εκατοστή φωρα που βλέπω σχεδόν κάθε μίνα ατιχιματα στο ίδιο σιμιο μαλον πρέπει να βάζουν το στοπ γραμι ηλεκτρονική οπός τα πάρκινγκ γιατί δεν βάζουν μιαλο ενώ έχουμε στα σχόλια τα παιδιά μας
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/02 - 18:43
Κλασικά
Και πολύ άργησε να γίνει πάλι ατύχημα σε αυτή τη διασταύρωση. Εκεί, και προτεραιότητα να έχεις, σταματάς γιατί οι μισοί το παραβιάζουν το στόπ. Όπως και σε κάθε διασταύρωση δηλαδή.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/02 - 16:34
Αμάν!
Πότε θα καταλάβετε ότι σταματάμε στο stop και στο πορτοκαλί και στο κόκκινο φανάρι δεν ξέρω ! Είναι λες και θέλετε να σκοτώσετε άνθρωπο ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ούτε την ταχύτητα που αναπτύσσετε σε ένα τόσο μικρό νησί που οι αποστάσεις είναι τόσο μικρές ! Κανονικά θέλει αφαίρεση διπλώματος κ να μην μπορείτε να ξανά πιάσετε τιμόνι στα χέρια σας!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ