Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τζόκερ: Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα ένας Κώος - Έπαιξε 3 ευρώ και κέρδισε 6,3 εκατ. ευρώ

11/05/2022
3266 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα ένας υπερτυχερός από τo νησί μας (από την Καρδάμαινα), ο οποίος παίζοντας ένα απλό δελτίο που κόστιζε μόλις 3 ευρώ, κέρδισε τα 6,3 εκατ. ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ.

Το τυχερό δελτίο που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 2438ης κλήρωσης του Τζόκερ και κέρδισε το ποσό των 6.311.027,88 ευρώ, παίχτηκε στο πρακτορείο της κ. Παπαχρήστου στην Καρδάμαινα.

Επίσης, δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5άρια) τα οποία κερδίζουν το ποσό των 51.719,18 ευρώ έκαστο.


* Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Στέργο Μπίλλη, από το  πρακτορείο όπου παίχτηκε το χρυσό δελτίο, μας ανέφερε ότι το δελτίο ήταν απλό, όχι τυχαίας επιλογής, με 6 στήλες και κόστιζε μόλις 3 ευρώ. Μας είπε ότι ο τυχερός δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους, ενώ θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο να εμφανιστεί, καθώς το ποσό είναι τεράστιο.  "Από το πρωί - είπε- έχουν σπάσει τα τηλέφωνα για να μάθουν ποιος είναι ο τυχερός. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που μοίρασε το τζόκερ μέσα στο 2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάποιος συμπολίτης μας κέρδισε τόσα χρήματα".

* Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη δεν είναι η μοναδική μεγάλη επιτυχία που έχει το πρακτορείο, αφού πριν από 3 χρόνια, κάποιος τυχερός συμπολίτη μας είχε κερδίσει 100.000 ευρώ στο πρακτορείο της κ. Παπαχρήστου πιάνοντας το "Σκρατς" και ακόμα ένας με το ίδιο ποσό στο Τζόκερ (πεντάρι).


Εμείς από την μεριά μας να ευχηθούμε στον υπερτυχερό  “καλοφάγωτα”..

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ