Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Β. Τζόγιας: Με αφορμή το ατύχημα στο Ζηπάρι...

15/09/2023
238 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Τροχαίο στο Ζηπάρι να ευχαριστούμε τον Θεό που ήταν μόνο ατύχημα. Τα έχουμε ξαναπεί για να σωθεί το χωριό μας χρειάζονται φανάρια φίλε δήμαρχε. Καλό το γεφύρι αλλά η εκτροπή τον βαρέων οχημάτων αργεί πολύ ακόμη. Την ημέρα του ατυχήματος η ουρά έφθανε στο βενζινάδικο του κυρίου Γρηγοριαδη. Έπρεπε παράλληλα με το γεφύρι να μπούνε και τα φανάρια, έτσι ώστε το έργο να παραδοθεί έτοιμο στην κυκλοφορία και να το καμαρώνει ο κόσμος.

Αφήνω πού από τα στενά για να βγεις στον κεντρικό ιδρώνεις, οι δε διαγραμμίσεις είναι σε κακό χάλι. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα...

 Τζόγιας Ευάγγελος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
ΣΑΒΒΑ ΜΠΙΑΝ
ΣΑΒΒΑ ΜΠΙΑΝ 17/09 - 02:03
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑ ΠΕΖΩΝ.ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΟ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/09 - 21:09
Προς ανώνυμος
Στην λίμνη στο Πυλί θα βάλουν και εκεί φανάρια ενώ εδώ και πολλά χρόνια έχει βγει μια μελέτη που ο δρόμος θα πρέπει να πάει ευθεία από του Ανθούλης τα έπιπλα και θα έβγαινε πριν το βετζιναδικο έχει κανένα μήνα που έχουν βάλει τη κολόνα για να φωτίσει το δρόμο την έχουν τρακάρει έχουν γίνει πολλά τρακαρίσματα και θανατηφόρο τροχαίο δεν κάνουν όμως αυτό που πρέπει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/09 - 11:33
Θα είναι τραγικό λάθος τα φανάρια στο Ζηπάρι
Όλο το καλοκαίρι θα υπάρχει μέσα στο χωριό μας μια ατέλειωτη ουρά οχημάτων. Πρέπει να βρεθεί άλλη λύση ίσως με ανισόπεδο κόμβο όπως αυτόν στο 1ο Γυμνάσιο.
Miranta
Miranta 15/09 - 09:54
Απορια
Συγκοινωνιολόγος ο κύριος;Απορώ τι σπουδάζουν μερικοί και χάνουν τόσα χρόνια από τι ζωή τους.Έχουμε ειδικούς τζάμπα.Τα φανάρια κύριε είναι παρελθόν στα πολιτισμένα κράτη.Έχετε κάποια έρευνα που δείχνει στις πόλεις με φανάρια δεν έχουμε ατυχήματα;Σταματάει κάποιον το κόκκινο αν είναι ζώο;Όπως προφανώς τον σταματάει και το STOP.Αυτό που έχει επικρατήσει είναι οι ανισόπεδες διασταυρώσεις.,να αναγκαστεί ο άλλος να κόψει ταχύτητα,οι κάμερες σε λειτουργία για τήρηση των Ορίων και τα αυστηρά πρόστιμα .Κατευθείαν στο taxis .Εύκολη αφαίρεση διπλώματος και δύσκολη απόκτηση.Τελευταίο αλλά πρώτο σε αξία ,εκπαίδευση.Σεβασμός στη ζωή και τον συνάνθρωπο.Έχετε σκευτει εσείς που παραπονιέστε για τα όρια ταχύτητας,ότι η πιο τακτική μετακίνηση είναι τα ψώνια η μεταφορά των παιδιών στο σχολείο.Εκτός των επαγγελματιών.Ποσό χρόνο κερδίζετε σε αυτές τις αποστάσεις αν πάτε από 40 σε 80 χιλιόμετρα;Μετρήστε ,θα ρκπλαγητε για ποσό βάζετε τη ζωή τη δίκη σας και των άλλων σε κίνδυνο.Όσο για τα ζώα,γιατί ζώα είναι για μένα που οι γονείς τα μεγάλωσαν έτσι γιατί δεν ενδιαφέρονται για τι ζωή των παιδιών τους,να αρχίσουμε να τους μαζεύουμε σιγά σιγά.Μπορούμε,μετρημένοι είναι.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ