Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Β. Τζόγιας: Στην Ελλάδα δεν πάσχουμε από πολιτικούς, αλλά από πολίτες...

19/01/2024
79 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Αγαπητές φίλες φίλοι καλημέρα σάς, ζούμε σε μια χώρα πανέμορφη σύμφωνα με την φύση. Ζούμε όμως και τραγικές τριτοκοσμικές πολιτικές καταστάσεις τοπικά και κεντρικά, αφού το καθεστώς έντεχνα μας υποβάλλει καθημερινά να ασχολούμαστε να τρωγόμαστε με ανούσια πράγματα.

Τι είχες Γιάννη ότι είχα πάντα, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, στου πολιτικού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Εδώ στον μικρό μας τόπο συμβαίνουν περίεργα πράγματα στημένες λακούβες, με στημένους δημοσιογράφους και μπετονιέρες αστυνομικούς που κλείνουν λακούβες. Όλα στημένα, η μόνη αλήθεια είναι τα σπασμένα αμορτισέρ και λάστιχα σε έναν επαρχιακό της ταλαιπωρίας της παρανομίας και της υπομονής. 

Αντι λοιπόν να μιλάμε για μόλο κρουαζιέρας, για υδατοδρόμιο, για νέο λιμάνι, για νέο Νοσοκομείο, για νέους δρόμους, για επέκταση της μαρίνας, για το ξεχασμένο γκόλφ, για την εκοτα, φθάσαμε στο τελευταίο σκαλί μιας εξαρτημένης τοπικής αυτοδιοίκησης Α+Β βαθμού.

Τουλάχιστον ας φροντίσουν να μην τιμωρηθούν οι δύο τροχονόμοι είναι το ελάχιστο που πρέπει να πράξουν. Το έχω ξαναγράψει, αλλά αξίζει στην Ελλάδα δεν πάσχουμε από πολιτικούς, αλλά από πολίτες. Αλίμονο αν δεν ξυπνήσουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να μάθουμε να τημωρούμε και να μην συνχωρούμε. Δείτε την ανακοίνωση της Ντίνας και του Μπάμπη, πολίτες που έγιναν πολιτικοί, ποιο είναι το μέλλον αυτού του τόπου άραγε;

Τζόγιας Ευάγγελος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ 19/01 - 18:00
🤔
ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ