Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

“Βάρβαρα και λουκουμάδες” από την Ένωση Κώων Αθηνών

28/11/2022
114 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Το Δ. Σ. της Ένωσης Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης» σας προσκαλεί στην παραδοσιακή ετήσια εκδήλωση «Βάρβαρα και Λουκουμάδες», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/12 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Αμαλία (Λεωφόρος Αμαλίας 10, Σύνταγμα).

Στη φετινή μας εκδήλωση:

- Θα τιμήσουμε τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης Φίλιππο Καλλούδη για τη συνολική πολύτιμη προσφορά του στην παροικία των Κώων και των Δωδεκανησίων.

- Θα καλωσορίσουμε τους νέους φοιτητές από την Κω και θα τους συγχαρούμε για την εισαγωγή τους σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Αθήνα και Πειραιά

- Θα γίνει σύντομη παρουσίαση της επίσημης ιστοσελίδας της Ένωσης .

- Θα συνεχίσουμε με μουσικοχορευτική εκδήλωση που θα πλαισιώσουν οι Μανώλης Κόττορος (βιολί και τραγούδι) και Γιάννης Μεγαλούδης (λαούτο) με παραδοσιακές μελωδίες της Κω και των Δωδεκανήσων.

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

 Εκ μέρους του ΔΣ

Η Πρόεδρος Λουκία Ζερβάνου

Η Γενική Γραμματέας Ελένη Σοφού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Παραδοσιακός
Παραδοσιακός 11/12 - 09:32
Πολιτισμός
Λουκουμάδες 30 Νοεμβρίου και Βαρβάρα 4 Δεκεμβρίου. Στις έντεκα του μήνα;ετεροχρονισμένη μπαγιάτικη εκδήλωση. Όπως οι πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες που κόβουν μέχρι τον Μάρτιο. Είστε και σύλλογοι και πρέπει να προσέχετε τα ήθη τα έθιμα τις παραδόσεις να γίνονται στην ώρα τους. Αλλιώς δεν έχουν νόημα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ