Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 1 σχόλια
Ανώνυμος
ΜΠΟΜΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΑ! ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! 14/09 - 19:00
×

2019 – 2023: ΚΩΣ μια πόλη, ένα νησί σε αποδόμηση! (Γράφει η Βασιλική Μπόμπου)

14/09/2023
657 Εμφανίσεις
37 Σχόλια

Όποτε η Κως διοικείται από μια δημοτική αρχή η οποία εκλέχθηκε χωρίς πρόγραμμα αλλά για να ικανοποιήσει μόνο και μόνο πολιτικό ρεβανσισμό ή για να ικανοποιήσει τα μεταφυσικά οράματα του επικεφαλής, τότε αποδομείται, διαλύεται και φυσιολογικά κυριαρχεί η κακομοιριά, η αυθαιρεσία και η ακαθαρσία.
Νομοτελειακή απόρροια των προηγούμενων είναι πως στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε αλλά και πολύ πριν την δημοτική αρχή που εκλέχθηκε με τέτοιο τρόπο, διακατέχει η αβεβαιότητα, η πολιτική ταλάντωση και ο φόβος ότι θα χάσει την «καρέκλα».
Τότε κυρίαρχο γίνεται το «συνηθισμένο όπλο» των συντηρητικών εξουσιών, το ρουσφέτι, η εξυπηρέτηση προκειμένου να δεσμεύσει πολίτες και να υφαρπάξει την ψήφο τους.
 
Από το 2019 αποκτήσαμε μια δημοτική αρχή η οποία δεν στηρίχτηκε σε πολιτικές αρχές, δεν απόκτησε ποτέ μια ενιαία μορφή πολιτικής ομάδας, δεν έδρασε ποτέ σαν πολιτική ομάδα. Αποκτήσαμε δημοτική αρχή η οποία στηρίχτηκε σε τρία ετερόκλητα ποδάρια χωρίς να έχουν το ίδιο ύψος, το ίδιο πάτημα στην γη, χωρίς να έχουν την ίδια πολιτική κουλτούρα. Αποκτήσαμε μια δημοτική αρχή με πολλά μικρά κομμάτια στην συσκευασία του ενός.
Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω, έτσι;
Αυτά λοιπόν τα τρία ποδάρια βρήκαν κάποιον, τον έχρισαν επικεφαλής σαν λύση ανάγκης – αφού απέτυχαν σε άλλους στόχους- και έβαλαν στόχο όχι να κερδίσουν στις δημοτικές εκλογές και να εφαρμόσουν ένα κάποιο πρόγραμμα αλλά να «εκδιώξουν» την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Ο λόγος προφανής.
Η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν μια ενιαία και συμπαγής πολιτική παράταξη με πρόγραμμα και λύσεις για τα προβλήματα της Κω και γι’ αυτό το λόγο παρήγαγε έργο, οπότε τους χάλαγε την «μανέστρα», τους είχε βάλει στο πολιτικό περιθώριο, τους αγνοούσε ο κόσμος εκτός των γνωστών παρατρεχάμενων.
 
Απόδειξη όσων γράφω παραπάνω είναι πως η σημερινή αρχή που εκλέχτηκε με τον τρόπο που γράφω είναι η Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η που δεν πραγματοποίησε κανένα μα κανένα δικό της έργο παρά μόνο ότι βρήκε από την προηγούμενη. Είναι η Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η δημοτική αρχή της οποίας οι παρεμβάσεις εξαντλούνται στην ελαιοφύτευση των πλατειών και στην ακριβή τοποθέτηση του I LOVE KOS και των πανάκριβων ανθέων. Είναι η Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η δημοτική αρχή η οποία αγνοεί ότι στο νησί της Κω υπάρχει η Καρδάμενα, υπάρχει η Αντιμάχεια – γι’ αυτό παραιτήθηκαν κοινοτικοί της σύμβουλοι- δεν ξέρει ότι υπάρχει η Κέφαλος, το Πυλί και αυτό ακόμα το Ασφενδιού από το οποίο κατάγεται ο δήμαρχος. Γι’ αυτόν υπάρχει μόνο το Τιγκάκι και αυτό όχι ολόκληρο, από την πλατεία μέχρις ένα ορισμένο σημείο στο οποίο έγινε έργο που διαμαρτύρονται όλοι.

Είναι η Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η αρχή η οποία δεν έβαλε ούτε ένα πετραδάκι σ΄ αυτό που λέμε «ανάπτυξη» της Κω. Αντίθετα άφησε ένα νησί να είναι στον «αυτόματο πιλότο» και να προχωρά μέχρι εκεί που άντεχε μόνο του. Οι υποδομές αφέθηκαν στην μοίρα τους, η καθαριότητα που ήταν το καμάρι του νησιού άρχισε να υπολείπεται και να φτάνουμε σήμερα στην κατάσταση που όλη η πόλη ζέχνει και κανένας δεν ενδιαφέρεται.
Οι οδοκαθαριστές είναι ελάχιστοι, αλήθεια οι προσλήψεις που είναι; Εξαφανίστηκαν; Ή μήπως εργάζονται «αλλού»;
Πρόσφατα πριν λίγο καιρό στην οδό Απελλού τα λύματα έκαναν την εμφάνισή τους για να καλωσορίσουν τους τουρίστες χαϊδεύοντας τους τα πόδια, στην αυλή ενός σχολείου φύτρωσαν φυτά μέσα από την άσφαλτο με την οποίαν είχαν επιστρώσει την αυλή πριν μερικούς μήνες – «επάνω στο ξερό χώμα της καρδιάς μου φύτρωσε ένας κάκτος.» (Μίκης Θεοδωράκης).
Σε ποδηλατόδρομους αναφύονται χόρτα και αναγκάζουν τους τουρίστες να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους σε ράλι.
Κάδοι απορριμμάτων ξεχειλίζουν από σκουπίδια τα οποία μυρίζουν απαίσια λόγω της εποχής.
Μία βόλτα στην λεωφόρο των φοινίκων σε αναγκάζει να κρατάς την αναπνοή σου από την μπόχα που βγάζουν οι κάδοι συλλογής απορριμμάτων.
Η διαμόρφωση του δρόμου στην είσοδο της πόλης, το επιλεγόμενο και «χωνί» έχει προκαλέσει την δίκαιη διαμαρτυρία όλων των περιοίκων και άλλων επαγγελματικών ομάδων και η μόνη απάντηση από επίσημα χείλη είναι πως «αν δεν λειτουργεί θα το τροποποιήσουμε»!!!!! Ε, φοβερή πολιτική θέση;
 
Όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα –για τα οποία θα επανέλθω- χαρακτηρίζουν την πόλη μας, χαρακτηρίζουν το νησί μας.
Γι’ αυτούς Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ στόχος είναι η με κάθε μέσο και κάθε τρόπο επανεκλογή, είναι ο Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ σκοπός τους.
Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα και τριτεύοντα.
Τέτοια δημοτική αρχή θέλουμε;
Tέτοιο δημοτικό άρχοντα –ανύπαρκτο– θέλουμε;
Αξίζουμε τέτοια αδιαφορία;
Αξίζει ο τόπος μας τέτοια εγκατάλειψη;
OXI.
Είμαι σίγουρη πως όλοι λέμε ένα μεγάλο μεγάλο ΟΧΙ.

Βασιλική Μπόμπου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος 
Δημοτική Ενότητα Κω
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 36
ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ @ΑΤ@Α
ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ @ΑΤ@Α 17/09 - 12:05
ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΛΙΘΙΑΑΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/09 - 08:04
Κως
Με τετοιες υποψηφιοτητες ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΣΑΜΕ!!!
Ψιτ
Ψιτ 15/09 - 21:43
-
Ακου οποιος και να εισαι.1 ο Κυριτσης δεν εχει αναγκη των δικων μου σχολιων...τον στηριζει μεγαλη μεριδα πολιτων γιατι ειναι ο αυριανος δημαρχος.2.εχω εξηγησει τους λογους που κανω σχολιασμο.3 δυστυχως για εσας ΔΕΝ ειμαι μονος μου,στον σχολιασμο...εγω παντα γραφω με συγκεκριμενο νικνειμ απλα και κατανοητα.4.συνεχιζετε να μην ακουτε και να μην βλεπετε γυρω σας....διαβαζετε μονο τα διαφορα σχολια βγαζετε αυθαιρατα συμπερασματα..και βγαζετε μισος για ολους εμας....4.ο χρονος σας ευτυχως τελειωσε στις 8 Οκτωβρη αλλαζουμε σελιδα με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ.
Κυριτσικος.
Κυριτσικος. 15/09 - 19:04
Απογοητευομαι οταν βλεπω η ισχυρη κως να ειναι πληρης σε ολο το νησι με τους υποψηφιους
ενω σε εμας να κατεβαζουν απο χωρια ατομα για να συμπληρωσουν την πολη.Κατεβαζεις τον γιωργο απο την κεφαλο.την βασω απο την καρδαμαινα.Δυο καλα χαρτια που φευγουν απο τα χωρια τους.Τους κατεβαζεις στην πολη που ειναι αγνωστοι.Με λιγα λογια θα χασεις και στην κεφαλο και στην καρδαμαινα ψηφους.Τραγικα λαθη.
Ακου εσυ που λέγεσαι ψιτ,και οποιος θες να είσαι.
Ακου εσυ που λέγεσαι ψιτ,και οποιος θες να είσαι. 15/09 - 18:40
Το να γράφεις όλα τα σχολια του κυριτση
υπερασπιζοντας τον κάθε υποψήφιο που ανακοινώνει,δεν τον βοηθάς,γιατι ακόμα και ο ίδιος που πας να υπερασπιστείς καταλαβαίνει,ότι όταν μόνο ένας γραφει για την υπερασπιση του,τον πιάνει απογοήτευση.Βλεπα,όσοι υπερασπιζοντε νικηταρα δεν είναι ίδιοι,γιατί τα γραφομενα διαφέρουν.
Κωος
Κωος 15/09 - 18:38
Και φυσικα
το υψηλό σας επίπεδο εκφράσεων συνεχίζεται..... . Τουλάχιστον μην λέτε ότι αλλάξατε .. είστε ακριβώς στο επίπεδο της πρώτης σας θητεία ς... Γιατί λοιπόν να γυρίσουμε πίσω;;;;; 8 Οκτωβρίου θα απαλλαγούμε από την δύναμη απαλλαγής!!!!!!
Ψιτ
Ψιτ 15/09 - 16:07
-
4 χρονια φαγουρας.....τελειωνουν!!!Μαυρο στην κλικα του Κοψιμιου.....8 Οκτωβρη νεος δημαρχος του νησιου ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!
Ψιτ
Ψιτ 15/09 - 15:48
-
Γουσταρω κοκοβιε του Αγελαστου να χαριζω πονο σε θρασυδειλα διποδα σαν και σενα....προμηθευσου αρκετα ψυχοφαρμακα...θα εχεις ασχημες βραδιες....το αποτελεσμα ειναι γνωστο σε ολους....απομενει η μαγικη νυχτα των Κοψιμιων...ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/09 - 12:07
Νέα γεννιά
Κοψιμιάκια, σας τσούζει το άρθρο, ε;. Ένας ανύπαρκτος που τον έβγαλαν δήμαρχο τρία γεροντάκια απόμαχα της πολιτικής, τάχασε όταν κάθησε στην καρέκλα, δεν έκανε τίποτα επί 4 χρόνια και τώρα έχει και το θράσος να ξαναζητά την ψήφο μας. Σα δε ντρέπεται! Θάπρεπε να είχε φύγει από το νησί χτες! Βέβαια, όπου δεν υπάρχει ντροπή περισεύει το θράσος.
Κωος
Κωος 15/09 - 08:50
Προς Ψιτ
Τρομερό επίπεδο εκφράσεων στα σχόλια του Ψιτ!!! Αλλά είναι γνωστό το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι......
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/09 - 06:51
Χαχαχαχα
Τώρα θα βγεις εσύ και θαΚάνεις όλα!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 15/09 - 00:43
ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ;ΧΙΧΙΨΙΧΙΧΙ
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ,ΑΚΟΥ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΧΟΧΟΧΟΧΟ.ΒΡΕ Τ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ.
Ψιτ
Ψιτ 15/09 - 00:23
-
Μην μας λες το επαγγελμα σου το γνωριζουμε....Χτες απαντησα (στον συνηγορο σας που τωρα παλι θυμηθηκε την Κω)στο Ετζιαν με θεμα:Δυναμη Αλλαγης."Ο κ.Νικηταρας δεν μπορει να αποδεχτει στις 8 Οκτωβρη θα αποφασισουν οι πολιτες" απαντησα ΓΙΑΤΙ ειμαι κατα της κλικας του Κοψιμιου....ξεστραβωσου...Ευτυχως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!!!Αλλαζουμε δημαρχο.....φευγετε ευτυχως.....ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/09 - 00:17
Πραγματικά
Να μιλάτε για όλα, να μιλάτε για τη λεωφόρο τον φοινίκων; Είστε σοβαροί; Μετά το 2019 ηρθατε στο νησί;
Ψιτ
Ψιτ 14/09 - 23:57
-
Ποσο πονο να αντεξουν οι εμμισθοι κοκοβιοι του Κοψιμιου.....χανουν τη μασα...και ζουν σε παρανοια..και ακομα δεν ηρθε η 8 Οκτωβρη...τοτε θα εχουν δραματα...Ουστ....Το νησι θα αλλαξει δημαρχο....ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ στο τιμονι του δημου!!!
ΑΥΤΗ ΜΟΜΙΖΕΙ
ΑΥΤΗ ΜΟΜΙΖΕΙ 14/09 - 23:54
ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΒΡΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΓΝΩΣΤΗ.
Παρατηρητης
Παρατηρητης 14/09 - 23:07
Προς ανωνυμο κ Ψιτ
Πραγματικά τώρα όταν είσαι πιόνι, πως μπορείς να έχεις δική σου άποψη;;;; Όντως το ποτάμι δεν γυρίζει πισω...... πάει μπροστά με Νικηταρα!!!!!!
Τασσος.Κ.
Τασσος.Κ. 14/09 - 22:50
Ρεζιλικη κυριτση
δεν εβγαλε ψηφοδελτιο πουθενα.Και συμπληρωνει απο τα χωρια στην πολη.Σεν κερδιζοντε οι δημοτικεσ με καρακιοζηλικια,και με ατομα σαν και αυτους που εφερες στην πολη.Κυριτση χασαμε.
Βερος κωος
Βερος κωος 14/09 - 22:47
Αυτη ειναι η λεγαμενη που αποκαλεσαι τουσ κωουσ ηλιθιους
Και δινει στην πολη υποψηφιοτητα;Εαν η τσιπα ειχε ονομα θα την ελεγαν βασω.
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ 14/09 - 22:44
ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΩΣΑΝ!!!! ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ.
ΚΥΡΙΤΣΕΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΥΡΙΤΣΕΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 14/09 - 22:34
ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑΘΙΑ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΟΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ; ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ 70% ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ 14/09 - 22:30
ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΚΥΡΑ ΧΩΡΙΟ.
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ;;ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ;; ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΗ ΝΑΥΡΟΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 20:54
Ενοχληση
Ενοχληση σας προκάλεσε η κ.Μπομπου,γι'αυτό τα τόσα άστοχα αρνητικά σας σχόλια. Κανείς όμως δεν έδωσε μια απάντηση έστω μια αντίθετη αποψη στα όσα ορθά διατυπώνει.Συγχαρητηρια κύρια μου. Υπάρχει ελπίδα.
Ψιτ
Ψιτ 14/09 - 19:48
-
Οσο κυλουν οι ωρες.....οι αυλικοι του Κοψιμιου ειναι σε παρακρουση.....οσοι -παρατρεχαμενοι-και να βγουν στην πιατσα γραφοντας παπατζες....το ποταμι δεν γυριζει πισω.....οι αγανακτισμενοι δημοτες απο τα καμωματα τους.την αδιαφορια τους.την αλαζονεια τους..λενε ΦΤΑΝΕΙ...αλλαζουμε γυριζουμε σελιδα με δημαρχο ΜΑΧΗΤΗ και οχι ΘΕΑΤΗ....δεσμιο ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ....8 Οκτωβρη παμε μπροστα με ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 19:24
Συμφωνώ σε όλα
Να δώσεις το νέο που χρειάζεται ο Κυρίτσης και η Δύναμη αλλαγής για να διορθώσουν ,να δημιουργήσουν και να ανε μπροστά στο νησι. Παιδια όπως εσύ με άποψη και θάρρος θα πάνε μπροστά τον τόπο μας. Καλή σου επιτυχία και καλή δύναμη. Να μην ακούς τους καλά τρέχεις και τους μοζερους. Να λες πάντα την αλήθεια όπως την νοιώθει.Ψήφος κι από μένα Βασιλική μου.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 18:48
Vasilikoula mono
Mia xara sas ta grafei!!! Sas ponane oi alithies mallon!!! Vasilikoula mono !!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 18:38
Στέλλα Πε.
Δεν ξέρω τι λέτε και τι γράφετε ,απ' τον τρόπο σας καταλαβαίνω τι είστε. Εγώ την έχω αγαπήσει την Βασούλα. Από όλους εμάς ΔΑΓΚΩΤΟ κορίτσι μου!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 18:27
Πολιτικός ήθος
Άσχετα άμα συμφωνούμε με το άρθρο η όχι καλό είναι να σχολιάζουμε το άρθρο και όχι προσωπικές επιθέσεις. Καλά είναι με αυτό το ηλιθιο σκεύασμα μερικών. Επιθέσεις κάτω από την ζώνη για να αποφύγουμε την ουσία. Ποσό πιο χαμηλά μπορείτε να πέσετε. Δώστε λύσεις απόψεις με τεκμήρια εφικτά και υλοποιήσιμα. Το εαν η κοπέλα είναι πιόνι η όχι αλλάζει κατι στην ουσία των απόψεων της; Εσείς δεν είστε πιόνια ενός πολιτικού σκευασμάτων χλευασμού και προσωπικών επιθέσεων. Τόσο κακό σας έκανε η κρίση που σας έκανε ανδρείκελα. Αυτός είναι ο λαός μας. Τόσο χαμηλά έχουμε πέσει. Που είναι οι απόψεις σας πάνω στο άρθρο, αρκείστε στο ένα κακός είναι ο κυριτσης καλός ο Νικηταράς η το αντίθετο. Πως καλυτερεύετε τον εκάστοτε δήμαρχο χλευάζοντας τους άλλους. Σε τι κόσμο ζείτε; Ακόμα και τα παπαγαλάκια κάποια στιγμή κουράζονται. Νυσαφη αυτή η κουλτούρα. Παραγωγή απόψεων έργων ξέρετε τι σημαίνει. Εάν δεν ξέρετε καλά είναι να μην εκτίθεστε έτσι έστω και ανώνυμα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 18:20
Παρατηρητης
Για να είστε όλα τα νικηταρόνια κατά του άρθρου, πάει να πει ότι σας ετσουξε και μάλιστα πολύ. Μία υποψήφια που προβάλλετε με τα πανάκριβα συνολάκια της αλλά τολμά και γράφει την άποψή της σας ενοχλεί θλιβερά νικηταρόνια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 17:43
Μιλάμε έχουν χάσει τη μπάλα
Σε κάθε τους ανάρτηση, εναντίον της δημοτικής αρχής. Δεν έκανε τίποτα, άχρηστοι, ούτε ένα έργο κτλ κτλ. Ρε παιδιά ο "δήμαρχος των έργων" γιατί έχασε με 24 μονάδες διαφορά; Γιατί ηττήθηκε κατά κράτος από τον Νικηταρά;Μήπως δεν τα έκανε και τόσο καλά όσο αυτοπαρουσιάζεται; Και τι άλλαξε από τότε.
Κωος
Κωος 14/09 - 17:19
Βρε τι παθαμε
κάθε μέρα θα βγαίνει κ ένας της δύναμης απαλλαγής κ θα μας παρουσιάζει κ καλά την "άποψη του" όπως φυσικά του τα έχουν υπαγορεύσει... Πότε θα καταλάβετε ότι ο επικεφαλή σας είναι "καμμένο χαρτί"... Μαύρη σελίδα στην νεότερη ιστορία του τόπου, από τους Ιταλούς κ μετά.... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 16:55
Τι να πεις;
Copy paste ... Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δίχασε και διχάζει την τοπική μας κοινωνία, τις οικογένειες και τις φιλίες, ο κ. Κυρίτσης, για να επιβιώνει πάντα εκείνος. Είναι πλέον ξαναζεσταμένο και μουχλιασμένο φαγητό. Απλά, πετάξτε τον μια και καλή στον πολιτικό `κάλαθο` της λήθης και της διαγραφής.
Α καλά
Α καλά 14/09 - 16:30
Έχει θράσος
Ο δικός σου τόσα χρόνια που ήτανε τι ακριβώς έκανε γτ θα χαζεψουμε τελειος πίστευα ότι ήσουν διαφορετικει αλλά από ότι φαίνεται σας έχει μπολιάσει όλους κρίμα μόλις έχασες και εσύ ορισμένους ψιφους συνεχίστε καλά το πάμε από μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας....πάρτε το χαμπάρι ο πόλεμος που κάνετε μέσο διαδικτυακών συνομιλίων είναι ότι χειρότερο έχω ξανά δεί σας κράζει όλος ο κόσμος μήπως φοβάστε κάτι?ηπαμε θέλουμε νέους με μυαλό για ένα καλύτερο μέλλον και όχι πιόνια........
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 15:24
ΤΙ ΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ
ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ/ΚΕΦΑΛΟ/ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΟ COVID.KAI AYTA ΠOY EKANE HTAN ΑΡΚΕΤΑ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 15:10
Εισασταν
Η Μ Ο Ν Α Δ ΙΚ Η δημοτική αρχή των ΕΞΏΔΙΚΩΝ των ΜΗΝΎΣΕΩΝ των ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΩΝ των ΎΒΡΕΩΝ των ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΩΝ της ΕΚΔΊΚΗΣΗΣ τηςΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ κ της ΚΑΛΟΠΈΡΑΣΗΣ... Τα διαβάσατε πριν βάλετε την υπογραφή σας;;;;;Αλλά μάλλον κ αυτή άλλοι την έβαλαν...!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/09 - 15:09
Σύμφωνο σε ολα
Εάν όμως ο κάθε δήμαρχος που βγαίνει κάθε τετραετία δεν ολοκληρώσει τα προηγούμενα έργα τα οποία όπως πάντα είναι μισά και λοιπά και ο κάθε νέος δήμαρχος που βγαίνει αποφασίζει να κάνει τα δικά του και χαλάει τα έργα του προηγούμενου τότε συγνώμη αλλά μια ζωή θα είμαστε πίσω σε όλα καλή δύναμη σε όλους......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ