Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Βάσω Σοφού (Σ/λος Κοινότητας Πυλίου): Δεν υπάρχει καμία απόφαση του Τοπικού Σ/λιου για την απαγόρευση να παίζουν μπάλα τα παιδιά στην Πλατεία

03/07/2024
743 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Η Σύμβουλος της Κοινότητας Πυλίου κ. Βάσω Σοφού, με αφορμή την ανάρτηση σημειώματος από τον Αντιπρόεδρο της Κοινότητας Πυλίου Σταμάτη Στούππο, που απαγορεύει στα παιδιά να παίζουν μπάλα στην πλατεία, έκανε την εξής δήλωση:

"Δεν υπάρχει καμία απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου για την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Είναι καθαρά μία καθεστωτική απόφαση του ίδιου του Αντιπροέδρου της Κοινότητας, χωρίς καν να έρθει το θέμα προς συζήτηση.

Μπορεί το παιχνίδι των παιδιών στην Πλατεία για κάποιους, να έιναι ενοχλητικό, αλλά δεν μπορούμε να απαγορεύουμε κάτι τέτοιο. η απόφαση αυτή ξεπερνάει τα όρια..." 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 13:15
Κώα
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Ενοχλούν τα παιδιά που παίζουν στην πλατεία, που δεν έχουν που αλλού να παίξουν και πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το να είναι κολλημένα σε μια οθόνη και δεν ενοχλεί η μουσική που παίζει στη διαπασών τη νύχτα και δεν μπορείς να κοιμηθείς (οι περισσότεροι έχουν ανοιχτά παράθυρα). Εσείς που βγάλατε την απόφαση δεν παίζατε; Ή καθόσασταν ήσυχα στο σπίτι σας; Και ευτυχώς που μπορούν να βγουν έξω τα παιδιά να παίζουν χωρίς φόβο.
Διονυσια
Διονυσια 03/07 - 19:39
Ανεύθυνοι γονεις - ανεγκέφαλοι άρχοντες
Απο πότε η πλειοψηφία περνάει νύχτα τις αποφάσεις της; Ωραια επικαλούμαι και εγω πλειοψηφία και διατάζω ό,τι θελω. Καμια αποφαση αν δεν εχει περαστεί απο απο το συμβούλιο δεν περναει ετσι. Και ολοι εσεις της δημοκρατίας ακούστε λιγο. Παιδια ειναι και παιζουν. Εχουν κηδεμόνες να τα μαζέψουν. Να γινει σύσταση στους κηδεμόνες λοιπον να μην τα παρατάνε και να μην τα εχουν ανεξέλεγκτα και γιατι οχι και πρόστιμο στους γονεις και ολα φτιαχνουν. Δεν τιμωρείς μια ολοκληρη γενιά για 5 ανεύθυνους γονείς. Βάσω μίλα! Γιαυτο σε ψηφίσαμε!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/07 - 19:03
Προς την δημοσιογράφο
Η δουλειά σας, εάν γνωρίζετε πως γίνεται-πολύ αμφιβάλλω- είναι να υπερασπιζεται την πλειοψηφία και να δίνεται ώθηση στην φωνή όσων δεν ακούγονται. Έσω τώρα πήρες μέρος καθαρά σαν άλλη μια κάτοικο που δεν έχει θέμα μάλλον το παιδί της να τριγυρνοβολάει όλη μέρα σε πλατείες χωρίς όρια.. όπως πολλοί άλλοι γονείς που σας βολεύει τα παιδιά να είναι απόντα από το σπίτι! Χαχαχα έχετε πολύ πλάκα.. Είχε το συμβούλιο, είτε ο αντιδήμαρχος πολύ καλά επρεξαν γιατί ακολούθησαν τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και τα γεγονότα.. εκείνοι ξέρουν την δουλειά τους κοπελιά!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/07 - 14:28
Χαχαχαχαχαχα
Τι είναι τούτο? Χαχαχαχαχαχααχαχαααα
03/07 - 14:24
Βάσω
Κοπελιά, αυτό είναι η πλειοψηφία. Τι να φέρει το θέμα στο συμβούλιο? Εάν οι πλειοψηφουντες το συμφώνησαν μεταξύ τους, το συμβούλιο είναι χάσιμο χρόνου. Στο δημοτικό συμβούλιο δεν γίνεται μια από τα ίδια? Φέρνει η πρόεδρος ο,τι θέματα θέλει ο δήμαρχος, δίνει και λίγο χρόνο στην αντιπολίτευση να διαμαρτυρηθεί και περνάνε τελικά όλες οι αποφάσεις του δημάρχου. Που ζεις? Εδώ Ελλάδα, εδώ δημοκρατία!!! Χαχαχα!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ