Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Βραβεία για τις ομάδες στο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE στην Κω

23/06/2022
61 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® League στην Κω που φιλοξένησε ομάδες της περιοχής και αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Eduact με το Πρότυπο κέντρο Πληροφορικής, Ρομποτικής Τεχνολογίας και Επιστημών Instudies και του Δήμου Κω και πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω. 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο Δήμαρχος Κω, κύριος Θεοδόσης Νικηταράς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κύριος Παναγιώτης Χατζηχριστοφής.

Τη σεζόν 2021-2022 οι ομάδες της FIRST® διερεύνησαν το μέλλον των μεταφορών. Από την αποστολή πακέτων σε αγροτικές και αστικές περιοχές, μέχρι την παροχή βοήθειας σε καταστροφές και την αεροπορική διαμετακόμιση υψηλής τεχνολογίας, οι ομάδες σκέφτηκαν τρόπους ταχύτερους, πιο αξιόπιστους, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμες καινοτομίες στις μεταφορές που συνδέουν και αναπτύσσουν καλύτερα κοινότητες και οικονομίες σε όλο τον κόσμο.
 
 Στο Φεστιβάλ αυτό συμμετείχαν ομάδες, στην κατηγορία του Explore ( 6 έως 10 χρονών ) και Discover ( 4 έως 6 ετών) και απονεμήθηκαν βραβεία σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες. Όλα τα βραβεία ήταν μη διαγωνιστικά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ βραβεύτηκαν με το Βραβείο Μοντέλου Κατασκευής, Βραβείο Προγραμματισμού, Βραβείο Θεμελιωδών Αξιών και Βραβείο Αφίσας και ήταν οι ομάδες : Super Lego Δημιουργοί, Μαγκες, No Name, Explore, Lego Επιστήμονες, Σβουρένειο, Ninjango, Οι Σαράνταπέντε, Ονειροχώρα 1, Ονειροχώρα 2.

Τη διοργάνωση υποστηρίζει η Ο3 Out of the Ordinary επίσημος αντιπρόσωπος LEGO® Education στην Ελλάδα. 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Sitar, Natur - Galathris, Pandrosia, Παγωτά Special, Αίγλη, Δραμουντανής Company. 

Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός Έκφραση. 

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας για την συμμετοχής τους και ιδιαίτερα τον Ζουζουνή Παναγιώτη για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ