Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Χ. Τσατσαρώνης: Φτάνει πια όχι άλλο κάρβουνο…

20/04/2022
112 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο Κος Κοκαλάκης Γεώργιος Πρόεδρος ΔΚ Κεφάλου στον Σταθμό σας (Έκφραση 97) θα παρακαλούσα να διαβάσετε την δική μου θέση

Κε Κοκαλάκη , σε απάντηση αυτών που αναφέρεστε στην συνέντευξή σας ,

-σας ενημερώνω ότι έχετε δώσει συνεντεύξεις στο kostv  επανειλημμένα και εσείς και όλοι οι υπόλοιποι Πρόεδροι των χωριών μας  ,όχι μόνο με κάλεσμα δικό σας αλλά με δική μας πρωτοβουλία ,για την ανάδειξη των προβλημάτων των κοινοτήτων μας στα πλαίσια της δουλειάς μας φυσικά και χωρίς διακρίσεις και χωρίς παράπονα. 

-Εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι το kostv δεν χρειάζεται να ενημερώσει τον Πρόεδρο του χωριού όποτε αποφασίσει να αναδείξει κάποιο θέμα των κοινοτήτων μας.

-Προσθέτω δε ,για ενημέρωσή σας, πως τα μικρόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο κλείνουν με εντολή μόνο του Προέδρου που είναι και ο υπεύθυνος για την διαδικασία.

-Επίσης σας υπενθυμίζω ότι πολλοί έχουν προσπαθήσει να χαλιναγωγήσουν το μέσο κατά καιρούς αλλά  η ελεύθερη δημοσιογραφία βρίσκει πάντα τον δρόμο της.

-Αφήστε το δημοτικό μέσο ήσυχο, αρκετό κακό έχετε κάνει και στο μέσο και στους εργαζόμενους του, έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη. 

-Δεν έχουμε πια κλειστούς διακόπτες ,απολυμένους εργαζόμενους καταστροφή μηχανημάτων, καταστροφή όλου του αρχειακού υλικού και λίστες απαγορευμένων προσώπων που μπορούν να βγουν στο κανάλι.

Εργαζόμενος στο kostv

Τσατσαρώνης Χαράλαμπος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ