Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Χρήσιμη και εποικοδομητική η συνάντηση του Δημάρχου Κω με την Ένωση Ξενοδόχων

16/11/2022
72 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Σε κλίμα συνεργασίας, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς είχε σήμερα συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην τουριστική λειτουργία της Κω.

Στην συνάντηση αποτιμήθηκε και αξιολογήθηκε η εξαιρετική πορεία της τουριστικής περιόδου, που παρουσίασε αύξηση αφίξεων για την Κω, και αναλύθηκε πως επηρέασε τελικά τις επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία.

Με βάση την ολοκληρωμένη εικόνα που προέκυψε με το κλείσιμο της σεζόν, το 2022 αναδεικνύεται στην καλύτερη χρονιά αφίξεων στην ιστορία του Κωακού τουρισμού.

Στην συνάντηση του Δημάρχου Κω με την Ένωση Ξενοδόχων αξιολογήθηκε η εμπειρία παρουσίας στις εκθέσεις τουρισμού, όπως και στην τελευταία έκθεση του Λονδίνου, και συμφωνήθηκε η διακριτή και ενισχυμένη παρουσία της Κω στις επόμενες μεγάλες εκθέσεις, εμπλουτισμένη μάλιστα με παράλληλες δράσεις.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, χαρακτήρισε χρήσιμη και εποικοδομητική την σημερινή συνάντηση, δήλωσε την ικανοποίηση του για την άψογη συνεργασία του Δήμου με την Ένωση Ξενοδόχων και τους παραγωγικούς φορείς του νησιού μας, και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια παρά τη δύσκολη συγκυρία.

Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
16/11 - 17:39
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΒΗ ΒΛΑΧΟΥ?
Συνάντηση για τον τουρισμό, χωρίς την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Σέβη Βλάχου? Γιατί άραγε? Mήπως συμβαίνει κάτι? Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχασε και την ευκαιρία η Σεβούλα να βγει καμία φωτό που έχει καιρό να το κάνει...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/11 - 15:32
δεν βγάζουμε άκρη με το Δήμο ....
τελικά δεν βγάζουμε άκρη με το Δήμο και τα δ.τ. που βγάζουν,τι αποτίμηση να γίνει από την έκθεση του Λονδίνου, αφού δεν συμμετείχαν ???Ας δούμε πως θα πάει με τις άλλες 2 εκθέσεις και μετά να γίνει η αποτίμηση !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ