Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο για τα κρασιά Σκευοφύλαξ στον διαγωνισμό οίνου Θεσσαλονίκης

01/03/2024
100 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε τροχιά ανόδου βρίσκεται ο κωακός οίνος με τις νέες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο να πιστοποιούν την ξεχωριστή ποιότητα των κρασιών μας. Τα κρασιά Σκευοφύλαξ του οινοποιού Σακελλάρη Σκευοφύλαξ, βραβεύτηκαν για ακόμη μία φορά στον διαγωνισμό οίνου της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα το κρασί μαλαγουζιά απέσπασε το χρυσό μετάλλιο και ξεχώρισε και στην ειδική κατηγορία καλύτερη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά. Επίσης ένα ακόμη κρασί, ο ερυθρός οίνος μαυροθήρικο από την τοπική γηγενή νισυριακή ποικιλία διακρίθηκε με χάλκινο μετάλλιο.

Το μικροκλίμα της Κω και της Νισύρου, τα ξακουστά σταφύλια της κωακής γης από την αρχαιότητα ,το μεράκι και η φροντίδα του Σακελλάρη Σκευοφύλαξ έδωσαν όλα τα ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά για να βραβευτούν δύο κρασιά του οινοποιείου.

Για αυτό τον λόγο , το τελευταίο διάστημα γίνονται παρεμβάσεις στο οινοποιείο που εδρεύει στην Κέφαλο προκειμένου σύντομα να είναι επισκέψιμος και να αποτελέσει ακόμη ένα σημείο συνάντησης και αναφοράς της Κω.

Θερμά συγχαρητήρια στο οινοποιείο Σευοφύλαξ και σε όλους τους τοπικούς παραγωγούς της ΚΩ. Κάτω από δύσκολες συνθήκες δημιουργούν τοπικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οφείλουμε ως καταναλωτές να τα προτιμάμε, να τα στηρίζουμε και να τα προφυλάξουμε.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ